REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fiica Andreei Esca, nemulțumită de viața de student la Londra. Ce regretă Alexia

Fiica Andreei Esca, nemulțumită de viața de student la Londra. Ce regretă Alexia

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:00 590

Alexia Eram

foto: arhivă personală

Dacă vi s-a părut că o vedeți cam des pe Alexia, fiica Andreei Esca, în România, deși ea învață la Londra, ei bine, nu v-ați înșelat. Alexia nu e deloc încântată de viața de student în Anglia și profită de fiecare moment liber pentru a se întoarce în țară, la familia și, mai ales, Mario Fresh, iubitul ei.

Mama Andreea Esca a confirmat incompatibilitatea fiicei ei cu orașul în care este studentă. ”Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, «lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe»”, a scris vedeta Pro TV pe Alistmagazine.ro.

Alexia, Mario Fresh

foto: arhivă personală

Alexia este deja în anul II de facultate în Anglia, la University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei. Puștoiaca de 19 ani, pasionată de modă și de dansul sportiv, autoarea unui vlog popular și, mai nou, cântăreață de hip-hop, nu s-a acomodat deloc la Londra. Lucru vizibil pe rețelele sociale, unde Alexia nu dezvăluie mai nimic din viața ei londoneză.

Andreea Esca nu-și pierde însă speranța că fiica ei va începe să vadă, la un moment dat, și avantajele faptului d ea fi student la Londra. ”Eu îmi continui însă teoria despre «nu e OK să generalizezi, există oameni și lucruri bune și rele peste tot, e o țară plină de istorie, de cultură și de artă, este ceea ce ai nevoie la vârsta asta, te pregătește bine pentru viitor, indiferent unde va fi acesta bla, bla, bla».”

Fiica Andreei, Alexia, deja un nume cunoscut în mediul online, este implicată în afacerea cu cosmetice a familiei Esca-Eram. Ea a lansat în această primăvară primul său ruj. Este vorba despre un produs lichid mat, care costă 49,9 lei şi îi poartă numele.

”Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă excelentă”, spuneau reprezentanţii companiei de cosmetice la momentul lansării.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fata tatii... n-au branza de oaie si piperchi pe acolo?Ai dracu' moftangii....
0
1
din cocos nu faci gaina si din curva gospodina. asta nu va fi gospodina vreodata.sa vedeti circurile pe la tembeliziuni in curind,cind va da cu izda in populatie!
2
0
Nu are pu... buna acolo, asta-i adevaul !
3
0
a lansat un ruj ,hehe cainele meu il lanseaza de 20 ori pe zi si nu apare la stiri .aia e pe bani gata,rujurile le lanseaza oameni platiti de masa si tasu sa le lanseze ea doar apare la stiri ca e fisa lui esca atit
4
0
Panaramos asta manelista duce lipsa de cocalaros tatuatos. Esti praf ba,tu si esca!
6
0
londra nu e pentru mofturosi ..ori high class , ori muncitori .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920