REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fiica cea mică a Elenei Băsescu a împlinit 2 ani. Este copie la indigo a bunicului

Fiica cea mică a Elenei Băsescu a împlinit 2 ani. Este copie la indigo a bunicului

Replica API 6 iunie 2020 | 20:23 1909

Sărbătoare mare în familia fostului președinte al României, Traian Băsescu. Pe 4 iunie, Anastasia, mezina Elenei Băsescu, a împlini 2 anișori, iar mama ei a avut grijă să organizeze o petrecere alături de cei apropiați. EBA a făcut pregătiri speciale pentru ca fiica ei și invitații să se simtă foarte bine și a marcat sărbătoarea și cu o ședință foto specială, alături de micuța Anastasia, scrie click.ro.

Elena Băsescu și Anastasia

foto: Instagram

În ziua cu pricina, toată lumea a admirat ședința foto specială, realizată de ziua Anastasiei, pe care Elena Băsescu (40 de ani) a aranjat-o la un studio, cu un profesionist. EBa a scris un comentariu pe Instagram, în dreptul pozelor cu fiica sa, dezvăluind numele de alint al micuței. "2 ani minunați cu tine, Nastia". Se observă imediat asemănarea uluitoare a micuței cu bunicul ei celebru, fostul președinte Traian Băsescu.

foto: Instagram

Imaginile adorabile au strâns mii de aprecieri. A urmat o mini petrecere cu câțiva invitați de soi, care au venit cu cadouri speciale pentru micuță, printre care și Laura Vicol, alături de copilul ei (n.r. avocata Alinei Bică). Pentru acest eveniment, Elena a comandat un tort în formă de stup de albine, pe care a scris "La mulți ani Anastasia!".

Elena Băsescu a publicat pe rețelele sociale și imagini de când bunicul Traian Băsescu a făcut prima poză cu Anastasia, la maternitate, dar și multe alte amintiri emoționante. Elena nu a menționat nimic despre Cătălin Tomată, fostul ei iubit, tatăl Anastasiei. Elena Băsescu mai are doi copii, din căsnicia cu Bogdan Ionescu, pe Sofia Anais (6 ani și 10 luni) și pe Traian Junior (5 ani și 4 luni).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce a mai turnat asta plozi.Cind ai bani din furaciuni,torni plozi ca tigancile!
1
1
Jewish- Khazaria
2
0
Seamana cu bunicu'?O sa raporteze la acelasi agentii?Straine Poporului Roman?Daca il seamna pe bunicu atunci sa o tinem departe de tot ce inseamna VAS MARITIM COMERCIAL,Captinanie,nici pe dana n are voie!
2
5
Inseamna ca e foarte draguta. bunicul este incintator. Mai ales cind se uita dntr-o parte. In fond ce legatura are sula cu prefectura. Sa fie sanatoase.
4
0
speram ca fetita o sa aiba mai multa minte in gindire decit alfabeta de ma.sa si turnatorul semidoct de hunica.sau!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920