REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fiica lui Michael Jackson şi iubitul ei, scandal în mijlocul străzii

Fiica lui Michael Jackson şi iubitul ei, scandal în mijlocul străzii

Replica API 15 martie 2019 | 00:00 485

Din vara anului trecut, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, are o relaţie cu Gabriel Glenn, un tânăr muzician, însă pare că acum au apărut şi primele probleme de cuplu.

Chiar dacă lunile trecute afirma despre Gabriel că este sufletul ei pereche, Paris pare să fi fost deranjată de partenerul ei, pe care l-a certat în public zilele trecute. Întregul moment a fost surprins de paparazzi, iar fotografiile cu scandalul din mijlocul străzii au ajuns în presa din întreaga lume.

Potrivit presei de peste hotare, familia lui Michael Jackson trece prin momente grele, după ce documentarul „Leaving Neverland“ a fost difuzat, iar acuzele de pedofilie la adresa megastarului par a se înmulţi. Este posibil ca Paris să fi ajuns şi ea la capătul puterilor şi să îşi verse nervii pe partenerul ei, cu toate că a afirmat că refuză să urmărească documentarul şi că nu vrea să vorbească despre acest subiect cu nimeni.

„Ştiu că nedreptăţile sunt frustrante, dar să reacţionezi cu calm estre de obicei mai logic decât să răspunzi cu furie. Fumaţi nişte iarbă şi gândiţi-vă la imaginea de ansamblu“, a scris Paris Jackson pe Twitter în urmă cu mai multe săptămâni, însă acum se pare că nici măcar ea nu mai este calmă.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TREBUIESC INDEPARTATI !Incepem cu pedofilii din politica si terminam cu Dancila si Carmen Dan,Orlando si Liviu Dragnea mai rau ca acneea!I am scapat pe astia si uite ca si au infiat plozi pe care i aduc la cel mai inalt nivel,daca n au mai intalnit asa ceva...e logic cand plm una din videle sa stea la Loja?La scoala de traforaj nu aveau loja doar oja
0
0
Toti anormalii trebuie marginalizati si indepartati din societate. Daca nu luam masuri, vor da nastere la prozeliti !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102