REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fiica lui Virgil Ianțu, model pentru colecția Andreei Raicu. Jasmina are 15 ani o frumusețe exotică

Fiica lui Virgil Ianțu, model pentru colecția Andreei Raicu. Jasmina are 15 ani o frumusețe exotică

Replica API 29 septembrie 2020 | 21:23 2037

La început de toamnă, Andreea Raicu lansează o colecție de hanorace cu mesaje. Și o face în colaborare cu una dintre cele mai frumoase tinere de la noi, fiica bunului său prieten, Virgil Ianțu.

Andreea Raicu și Jasmina

La doar 15 ani, Jasmina a fost înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun, este extrem de naturală și își dorește la rândul său să devină designer.

„Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianțu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu și colecția mea de haine, tricouri și hanorace și că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aș fi crezut acest lucru nici măcar o secundă. Dar, cum viața este plină de surprize și se încăpățânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact așa s-au întâmplat”, spune Andreea Raicu.

„Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – și nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă și foarte naturală, iar pe lângă asta este și extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moștenește pe Virgil, care are niște principii de viață și valori foarte bine definite”, a mai spus Andreea.

Ce spune Jasmina despre colaborarea cu Andreea

“Am fost super fericită când Andreea m-a sunat și mi-a propus shootingul și îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doream o astfel de experiență, iar ea mi-a arătat cum se face în cele mai mici detalii. Iar hanoracele sunt parte din ținuta mea zilnică, la fel ca mai toată generația mea, hanoracul e o piesă de rezistență. Și mesajele sunt foarte cool, mai ales pentru cei din generația mea, e important să creadă că frumusețea vine din interior, din suflet, nu doar din filtre de Insta”, declară Jasmina Ianțu, scrie click.ro.

click pe foto

Jasmina și Virgil Ianțu

Fotografiile pentru promovarea colecției de hanorace au fost realizate de Alex Gălmeanu, cel cu care Andreea Raicu colaborează de aproape 20 de ani, de când a început să pozeze și ea ca model. Make-up și hairstyle: Beauty District / MUA Ioana Stratulat. Colecția poate fi văzută integral pe andreearaicu.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920