REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

"Fiica mea este obligată să se prostitueze în Grecia!"

"Fiica mea este obligată să se prostitueze în Grecia!"

Replica API 23 mai 2011 | 00:00 285

O mamă ajunsă la disperare:

O mamă ajunsă la disperare:

Îi tremură bărbia, vorbeşte printre lacrimi, iar din când în când se asigură că puiul mic care o însoţeşte este bine în cărucior. Este o mamă disperată, care s-a trezit cu nepoţica de un anişor în grijă. Susţine că fiica ei a plecat la muncă, în străinătate - cel puţin aşa era planul. Povestea femeii a ajuns şi în atenţia Secţiei 5 de Poliţie Constanţa, care verifică dacă datele oferite de Valeria Dragne sunt reale. Valeria Dragne susţine că fiica ei, Mădălina, în vârstă de 22 de ani, a luat decizia de a pleca la muncă, în Grecia.

S-au oferit să o ajute nişte cunoştinţe, numai că din momentul plecării şi până acum nu a sosit, din Grecia, nici o veste bună: " Fata mea trebuia să aibă grijă pentru câteva ore de copiii surorii ei, şi să facă menaj la greci, dar nu a mai ajuns acolo. Mai târziu am aflat de ce. Pe data de 11 aprilie am dat-o în urmărire generală, pentru ca nu a mai venit acasă şi nu am mai auzit nimic de ea. Pe 17 aprilie am primit un telefon cu număr la secret. Era fiica mea, Mădălina, care plângea la telefon. Mi-a zis că se află în Grecia, în Tricala, şi că este obligată să se prostitueze şi nu poate să se întoarcă în România". După ce a primit acest telefon, femeia a declarat că a mers la Poliţie, în speranţa că aceştia o vor ajuta să îşi aducă fiica înapoi acasă. Nu a vorbit doar cu poliţia, ci cu oricine putea să îi spună ceva despre Mădălina. Aşa a şi aflat femeia numele firmei de transport - Lilian Express Travels, cu care fiica sa a plecat în Grecia, însoţită de doi bărbaţi (adică acele "cunoştinţe" care se oferiseră să o ajute să ajungă la destinaţia dorită). "După primul telefon, m-a mai sunat de câteva ori, mă ruga să o ajut să ajungă acasă, că nu poate scăpa de unde este ţinută, că a încercat să fugă şi a fost prinsă", mai susţine Valeria Dragne. Referitor la acest caz, şeful Secţiei 5 de Poliţie, Aurelian Ispir, a confirmat că femeia a depus plângere şi că: "Se fac cercetări în acest caz şi încercăm să o ajutăm".

Anca MAXIM

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218