REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fiica Oanei Roman face față cu greu școlii online. Vedeta își dedică majoritatea timpului Isabelei

Fiica Oanei Roman face față cu greu școlii online. Vedeta își dedică majoritatea timpului Isabelei

Replica API 23 ianuarie 2021 | 00:00 1191

Oana Roman și soțul ei s-au despărțit recent, însă atunci când vine vorba despre fiica lor, Isabela, cei doi își împart cu brio atribuțiile. Mai nou, vedeta face lecții online cu fiica ei.

Oana Roman

În cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, difuzată la Antena Stars, Oana a mărturisit că școala în mediul online nu este o variantă tocmai ideală pentru copii, inclusiv pentru fiica ei, care duce dorul colegilor

Fiica Oanei Roman face față cu greu școlii online. Vedeta își dedică majoritatea timpului Isabelei.

„E foarte greu la clasa 0 sau clasa pregătitoare” „Trebuie să stea mereu pe un scaun în fața calculatorului. Este complicat și din punct de vedere al interacțiunii sociale, pentru că Isabelei îi place foarte mult să interacționeze cu ceilalți copii, atât cât a prins ea acele două săptămâni cât a fost la școală și i-a plăcut foarte mult.

Chiar zilele trecute mi-a zis: «Mami, îmi este foarte dor să mă duc la școală, mi-e dor să mă îmbrac în uniformă, să mă duc să mă întâlnesc cu colegii, să fiu în clasă». E un lucru pe care copiii îl simt ca pe o lipsă, ideea asta de a nu putea să interacționeze cu ceilalți copii din clasă. E foarte greu la clasa 0 sau clasa pregătitoare să înveți să scrii și să faci exerciții online”, a spus Oana Roman, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu chiar majoritatea timpului,ca se intelege ca nu mai doarme, nu mai mananca, nu se mai ocupa de igiena personala, nu face piata, doar scoala online alaturi de fiica sa.Si filmarile la emisiunea tv cand le face sa mai castige si ea un banut, ca altfel moare de foame? O fi o super-mama,sa nu exageram!
2
0
daca o mosteneste pe proasta de masa e normal .Copil facut ca sa fie oana roman si ea o "duamna" ca ajunsese baba si nu se reproducea .Nroc cu prostul ala care a luat-o de nevasta .
4
0
zero sau pregatitoarea implica asistenta permanenta ca acum invata sa se obisnuiasca cu scoalka deci si fara online tot trebuia sa o asiste
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920