REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Filaje şi pândă! A fost prinsă individa care jefuia pacienţii şi medicii din Spitalul Judeţean

Filaje şi pândă! A fost prinsă individa care jefuia pacienţii şi medicii din Spitalul Judeţean

Replica API 7 octombrie 2015 | 00:00 315

Dată în urmărire generală!

Dată în urmărire generală!

O tânără de numai 16 ani a pus poliţiştii constănţeni pe jar. Aceasta îşi formase un obicei din a se plimba prin centrele comerciale din urbea de la malul mării, dar şi prin Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde ajungea lejer în saloanele pacienţilor şi fura tot ce-i pica în mână. Oamenii legii au stat la pândă şi au prins-o în flagrant, vineri, 2 octombrie.

Sevda Asan, de 16 ani, individa dată în urmărire generală, care fura poşete, telefoane, portofele, cât şi alte bunuri din centre comerciale şi din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a fost prinsă de poliţişti! Aceasta era filată de mai multă vreme, pe 23 septembrie anul curent magistraţii Judecătoriei Constanţa eliberând pe numele ei mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în lipsă. A fost dată în urmărire iar oamenii legii au declanşat o amplă anchetă.

Poliţiştii Secţiei 3, în colaborare cu colegii de la alte secţii au analizat situaţia şi au trecut la “pânde”. Anchetatorii au luat la pas centrele comerciale şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acolo unde au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Mai exact, se pare că individa, care are numai 16 ani, intra fără probleme în unitatea spitalicească, dându-se drept vizitator, şi ajungea şi pe secţiile medicale, unde se plimba prin saloane nestingherită.

Precizăm şi faptul că ea intra mereu cu mâna goală, dar ieşea cu poşete sau telefoane. Pândea momentul, palma bunul şi pleca. În acest mod a “operat” şi în centrele comerciale, chiar în timpul când era urmărită naţional. În urma pândelor, poliţiştii au prins-o în flagrant, vineri, 2 octombrie, după care judecătorii au constatat legală măsura arestului preventiv, luni, 5 octombrie. Până în momentul de faţă i s-au probat 5 fapte şi cercetările continuă. Sevda Asan a fost introdusă în Centrul de Arest preventiv al IPJ Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218