REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Filmele de Crăciun 'Silent Night' şi 'Twas the Night', propunerile cinematografelor din SUA

Filmele de Crăciun 'Silent Night' şi 'Twas the Night', propunerile cinematografelor din SUA

Replica API 6 decembrie 2021 | 00:00 929

"Silent Night" şi "Twas the Night (2021)" sunt noile propuneri ale cinematografelor din SUA, care dau startul filmelor de Crăciun. Pe afişele sălilor de cinema figurează de asemenea comedia "Red Rocket", filmul de animaţie "Flee" şi thriller-ul "Castle Falls" (2021), potrivit listei publicate vineri de site-ul Internet Movie Database (IMDB).

În "Silent Night", o comedie neagră, Nell, Simon şi Art, fiul lor, sunt gata să-şi primească oaspeţii, prieteni şi rude, la ceea ce ar urma să fie petrecerea de Crăciun perfectă. Perfectă cu o singură excepţie: toţi urmează să moară. Scris şi regizat de Camille Griffin, filmul îi are în distribuţie pe Keira Knightley, Matthew Goode, Roman Griffin Davis, Annabelle Wallis, Lily-Rose Depp, Sope Dirisu, Kirby Howell-Baptiste, Lucy Punch şi Rufus Jones, scrie Agerpres.

"Twas the Night" este o comedie de familie din seria clasică a filmelor de Crăciun. În Ajunul Crăciunului, neastâmpăratul Danny şi unchiul său Nick, iresponsabil dar bine intenţionat, descoperă ca Moş Crăciun este scos temporar din serviciu din cauza unui accident nefericit pe acoperişul familiei. Luând "hăţurile" în mâinile lor, cei doi se hotărăsc să meargă cu sania Moşului într-o mică plimbare şi să rezolve nedreptăţile care se fac în împărţirea cadourilor.

Filmul este regizat de Grant Rosado şi Chris Rodriguez şi îi are în distribuţie pe Nicole Pringle, David S. Perez, Paul Van Scott, Lisa Panagopoulos.

O altă comedie, destinată însă publicului adult, este "Red Rocket" despre un fost star porno, Mikey Saber, care se întoarce într-un mic oraş din Texas unde s-a născut, deşi nimeni de acolo nu-l doreşte cu adevărat înapoi. Regizat de Sean Baker, după un scenariu de Baker şi Chris Bergoch, filmul îl are ca protagonist pe Simon Rex, în rolul lui Mikey Saber, într-o distribuţie din care mai fac parte Bree Elrod, Brenda Deiss, Ethan Darbone.

O altă premieră din acest weekend este "Flee", un film documentar de animaţie din 2021, regizat de Jonas Poher Rasmussen, după un scenariu de Poher Rasmussen şi Amin. Co-producţie Danemarca, Franţa, Norvegia şi Suedia, filmul spune povestea lui Amin, aflat pe punctul de a se căsători şi care decide să îşi dezvăluie trecutul, un secret pe care îl ţine ascuns de mai bine de 20 de ani. Flee", premiat anul acesta de juriul de la Sundance şi desemnat cel mai bun documentar nordic la Goteborg, a fost desemnat cel mai bun lungmetraj la Annecy Animation Festival, cel mai important eveniment de gen din lume.

Iubitorii genului thriller vor putea viziona în acest weekend "Castle Falls", regizat de cunoscutul actor de filme de acţiune Dolph Lundgren. Filmul îi are în distribuţie pe Scott Adkins, Jim E. Chandler, Kim DeLonghi şi pe însuşi Dolph Lundgren.

În acest thriller, mai multe bande rivale caută milioane de dolari ascunse în clădirea dezafectată Castle Heights, ce urmează să fie demolată. Dar mai întâi trebuie să se ocupe de omul de serviciu care a găsit deja prada. Castle Heights se va prăbuşi în 90 de minute. Ceasul ticăie. Cine va găsi banii şi cine va ieşi de acolo în viaţă?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102