REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Filmul „A Quiet Place Part II“ a revenit pe primul loc în box-office-ul nord-american. VIDEO

Filmul „A Quiet Place Part II“ a revenit pe primul loc în box-office-ul nord-american. VIDEO

Replica API 15 iunie 2021 | 00:00 561

Filmul horror "A Quiet Place Part II" a revenit pe primul loc în box-office-ul din America de Nord, în timp ce lungmetrajul "In The Heights", care se inspiră din musicalul omonim creat de Lin-Manuel Miranda, a dezamăgit aşteptările specialiştilor şi s-a clasat pe poziţia a doua, potrivit cifrelor comunicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP, citată de Agerpres.

Filmul "A Quiet Place Part II", regizat de John Krasinski şi în care rolul principal este interpretat de soţia cineastului, actriţa Emily Blunt, a obţinut încasări de 11,6 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend al său de proiecţii în America de Nord.

Această peliculă produsă de studioul Paramount, despre aventurile unei familii care încearcă să supravieţuiască într-un univers post-apocaliptic locuit de monştri orbi înzestraţi cu un simţ al auzului deosebit, a devenit primul lungmetraj care a trecut de pragul încasărilor de 100 de milioane de dolari în America de Nord de la începutul pandemiei de COVID-19, care a afectat întreaga lume şi industria cinematografică.

Filmul "In The Heights", produs de Warner Bros. şi adaptat de Jon M. Chu, a obţinut încasări de 11,4 milioane de dolari în weekendul premierei sale, dezamăgind aşteptările specialiştilor, care mizau pe încasări cuprinse între 15 milioane şi 20 de milioane de dolari. Trebuie menţionat faptul că pelicula este difuzată simultan şi pe platforma de streaming HBO Max, fără costuri suplimentare pentru abonaţi.

Acest film prezintă poveştile de viaţă şi visurile tinerilor latino din cartierul Washington Heights din New York.

Un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute, "Peter Rabbit 2: The Runaway", a debutat pe poziţia a treia în box-office-ul nord-american, cu încasări de 10,4 milioane de dolari.

În regia lui Will Gluck, această continuare a filmului din 2018 "Peter Rabbit" beneficiază de colaborarea actorului şi prezentatorului TV James Corden, care asigură vocea personajului principal. După ce se aventurează în afara grădinii în care locuia, iepurele Peter ajunge într-o lume în care zburdălnicia lui este apreciată, dar, atunci când familia lui riscă totul pentru a-l căuta, Peter trebuie să decidă ce fel de iepure îşi doreşte să fie în viaţa de zi cu zi.

Pe locul al patrulea s-a clasat filmul "The Conjuring: The Devil Made Me Do It", cel de-al treilea opus al francizei horror "The Conjuring", cu încasări de 10 milioane de dolari. Povestea filmului îi urmăreşte din nou pe actorii Patrick Wilson şi Vera Farmiga, care interpretează doi anchetatori de fenomene paranormale care se confruntă cu intrigi malefice.

Pe locul al cincilea în box-office-ul nord-american s-a clasat producţia Disney ''Cruella'', cu Emma Stone în rol principal, bazată pe personajul Cruella de Vil din ''101 dalmaţieni''. Cu o acţiune plasată în Londra anilor '70, în plină revoluţie punk-rock, pelicula a obţinut încasări de 6,7 milioane de dolari weekendul trecut şi prezintă aventurile tinerei Estella, care devine o celebră creatoare de modă, cunoscută sub pseudonimul "Cruella de Vil".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920