REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Filmul cu Tom Cruise turnat în spaţiu ar putea fi regizat de Doug Liman

Filmul cu Tom Cruise turnat în spaţiu ar putea fi regizat de Doug Liman

Replica API 28 mai 2020 | 00:00 1038

Proiectul filmului de acţiune cu Tom Cruise realizat în spaţiu se pare că merge mai departe, iar regizorul peliculei ''The Bourne Identity'', Doug Liman, se va alătura acestuia, informează miercuri The Independent, citat de Agerpres.

Tom Cruise

Sursa foto: (c) Tom Cruise/Facebook

La 4 mai, site-ul de specialitate Deadline anunţa că Tom Cruise lucrează la un nou proiect cinematografic, alături de Elon Musk, fondatorul Tesla, şi de NASA, pentru a filma prima sa peliculă de ficţiune în spaţiul cosmic.

O zi mai târziu, agenţia spaţială americană NASA a confirmat informaţia. "NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale!", a scris pe Twitter administratorul NASA, Jim Bridenstine.

Potrivit Deadline, Liman, care a colaborat cu Tom Cruise la filmele ''Edge of Tomorrow'' şi ''American Made'', a avut un rol esenţial la dezvoltarea acestui proiect. Liman şi Cruise ''au conceput totul împreună, Liman scriind prima schiţă a scenariului şi lucrând la producţie alături de Cruise", conform Deadline.

Atât Cruise cât şi Liman trebuie să încheie însă lucrul la proiectele în curs înainte de a începe colaborarea la noul thriller filmat în spaţiu, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

Proiectul va implica, inevitabil, o perioadă extinsă de preproducţie, inclusiv de instruire a distribuţiei şi echipajului.

Tom Cruise este celebru pentru faptul că efectuează o mare parte dintre scenele periculoase în care joacă.

În timpul filmărilor la ''Mission: Impossible - Fallout'' el şi-a fracturat glezna când a sărit de pe un acoperiş pe altul, aminteşte The Independent.

Filmările la "Mission: Impossible 7" din Italia, cu Tom Cruise în rolul principal, au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus.

Lansarea în cinematografe a continuării peliculei "Top Gun", tot cu Tom Cruise în rol principal, a fost amânată pentru luna decembrie.

Pandemia a obligat amânarea lansărilor următoarelor două filme din franciza "Mission: Impossible", astfel că primul va ajunge pe marile ecrane la sfârşitul anului 2021, iar cel de-al doilea de abia la sfârşitul lui 2022.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369