REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Filmul de acţiune ''Angel Has Fallen'' s-a instalat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Filmul de acţiune ''Angel Has Fallen'' s-a instalat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Replica API 27 august 2019 | 00:00 411

Filmul de acţiune "Angel Has Fallen" s-a instalat pe prima poziţie a podiumului box-office-ului nord-american în primul său weekend pe marile ecrane, potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Cu 21,3 milioane de dolari încasaţi în trei zile, lungmetrajul regizat de Ric Roman Waugh, cu Gerard Butler în rolul principal, i-a detronat pe puştii neascultători din "Good Boys".

"Angel Has Fallen" spune povestea lui Mike Banning, un bodyguard al preşedintelui american, acuzat că ar fi creierul unei tentative de asasinare a şefului său, interpretat de Morgan Freeman. Eroul trebuie să scape de autorităţile aflate pe urmele sale, găsind în acelaşi timp adevăraţii făptaşi ai acestui complot.

Este pentru a treia oară când Gerard Butler interpretează rolul lui Mike Banning, după "Olympus Has Fallen" (2013) şi "London Has Fallen" (2016).

Pe locul al doilea se află comedia "Good Boys", cu 11,8 milioane de dolari încasaţi în acest weekend, la zece zile de la lansare.

La douăzeci de ani după "American Pie", "Good Boys' urmăreşte aventurile a trei băieţi de clasa a şasea care fug de la şcoală pentru a porni într-o călătorie ieşită din comun, însă încearcă să ajungă la timp acasă pentru o mult-aşteptată petrecere.

Locul al treilea revine peliculei "Overcomer", regizată de Alex Kendrick, aflat şi în rolul principal, cu încasări de 8,2 milioane de dolari în primul weekend pe ecrane.

Pelicula are în centru provocările cu care se confruntă un antrenor de baschet de liceu, care se oferă să antreneze o tânără cu astm în vederea unei curse de alergare pe distanţă lungă.

Chiar dacă producţia Disney "The Lion King" a părăsit podiumul - cu 8,15 milioane de dolari încasaţi în acest weekend -, studioul american se poate bucura să-şi vadă filmul depăşind pragul de încasări de jumătate de miliard de dolari - cu 510,6 milioane de dolari obţinuţi în America de Nord, în şase săptămâni de proiecţii.

Cea mai recentă producţie din franciza "Fast & Furious'' ocupă poziţia a cincea, cu 8,14 milioane de dolari încasaţi în trei zile şi 147,7 milioane de la lansarea sa în urmă cu patru săptămâni. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218