REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Filmul necenzurat al scandalului din Mangalia, când un polițist a fost alergat cu un topor - VIDEO

Filmul necenzurat al scandalului din Mangalia, când un polițist a fost alergat cu un topor - VIDEO

Replica API 2 mai 2018 | 00:27 1518

După o șicanare în trafic, mai mulți indivizi au acționat ca-n Vestul Sălbatic și aici ne referim la faptul că au alergat un om al legii cu un topor și un târnăcop, la Mangalia. Procurorii au decis să-i lase sub control judiciar, iar cercetările continuă. Este vorba despre Ismail Ali Redivan, Ismail Iaşar, Ismail Giocan şi Ismail Ergean Mancu.

Pe imagini se poate observa cum indivizii au un topor și un târnăcop și vor să lovească victima, care este polițist (aflat în timpul liber), o tragedie fiind pe punctul de a se produce. Din fericire, lucrurile s-au încheiat cu bine. Reamintim că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au demarat cercetările după ce un coleg de-al lor a fost agresat, sâmbătă, 28 aprilie a.c., de mai mulți indivizi. În urma incidentului, polițistul agresat a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în stradă, în urma unui schimb de replici în trafic. Se pare că şicanată a fost soţia omului legii, după care a intervenit şi el spre a stinge conflictul, moment în care ar fi fost alergat pe stradă cu topoare şi apoi agresat. Polițistul era în timpul liber. Acum, soţia acestuia susţine că se teme întrucât indivizii sunt liberi şi se pot răzbuna.

Sursa video: Facebook/Christian Sabbagh

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu fac ei asa ceva topoare,tirnacoape,acolo politistii descarca trei incarcatoare in toata turma.
1
0
Tiganii din clanul Lalai au toti dosare penale fara numar si cu toate astea au fost pusi in libertate ca nu prezinta pericol social...oare cine ii tine in spat?.Adevarul va iesi la suprafata!
10
0
Nu inteleg de ce comentariile mele sau sters!!!
6
0
Cu burtile cat casa fara topoare o sugeti!
15
0
Daca dam numele.la.gabor, o sa vrei sa i.o sugi, d.aia
8
3
Indiferent cine conduce statul,aceste lucruri se intampla din doua motive:-tiganilor li s-au facut atatea facilitati incat cred ca pot face ce vor ei.-Ministerul de Interne este cel mai corupt minister din Romania
23
0
De ce nu dati.numele la gabor
3
15
Bravo la adi face si pescarie si taximetrie ala cu citroenul cu nr ct....yad
7
1
Scandal in familie ?? Sunt de aceeasi baie..... oricum ar fi de condamnat sunt Autoritatile pt c nu isi fac datoria din cauza lor si politicenilor batausii sunt liberi pe strazi. Politia are alte treburi mai importante, cauta babe mosnegi si femei ca teroristi, pe tigani nu-i vad niciodata
17
0
Cu atat mai mult daca politistul era liber trebuia sa-si vada de treaba sa nu provoace scandal.Politistii se pricep la provoari.
8
12
Bai, nu tin cu ciorilr, dar observ ca melitianul echipat ninja ii provoaca ! Daca ma insel sa ma corectati ? Cum ar fi sa ai un ninja din asta venit de la mama naibii si sa se creada Robocop, si cand i se scoala melteanului sa incerce sa faca dirijarea circulatiei ?!? Intreb pentru un prieten !
13
14
Mai infractorilor !!!! Cum naiba de sunteti liberi dupa ce ati iesit cu topoarele in strada ??? Ce face IPJ UL , CE FACE PARCHETUL ??? UNDE SUNTEM ??? IN SIRIA ???
23
2
Astia trebuie impuscati si facuta o groapa comuna in padure la Hagieni si asta e. Poate o sa inchida ochii politia cand o sa inceapa sa dispara unu cate unu. Nu credca o sa le fie dor de ei .Zilele va sunt numarate boraturilor. Sa fie omorati capii acestor specii ca ceilalti sa fuga cat vad cu ochii si sa nu se mai intoarca in Mangalia decat intre 4 scanduri.
30
3
Mangalia este scapata de multi ani de sub orice control,in afara de controlul ciorilor imputite asupra orasului. De aia si pleaca multi oameni valorosi,pentru ca orasul devine din ce in ce mai de cacat,fara viitor civilizat.
26
1
Deci sa recapitulam. Taxi autorizat YAD platitor de taxe si impozite batut de nepotul lui Lalai in statie la gara ca a incercat sa ii atraga atentia sa nu mai care calatori neautorizat cu microbuzul ruginit de Bulgaria. Nici o stire nici un cuvant mucles. A doua zi politist fugarit dupa ce a dat cu 4 tigani de pamant. Stire pe toate canalele . Cam asta e treaba in Romania.
22
1
Ce trist , politaiu nu a avut ce face. De ce s-a bagat in card cu tiganii? Doar ei ii intretin si le dau bani mita nu oamenii ca mine si ca tine care muncesc . Sa fie dat afara imediat si el si sefii lui
15
12
Dupa sicanare militianu s-a oprit el sa lr dea o lectie...asa ca si-a furat-o. Daca nu oprea masina, sau oprea la o sectie de pol, nu se intampla asta.
7
13
Judecatoria banuieste ca totul a pornit de la politist, ca el a instigat.
12
16
Astia au protejati tare tot de ei politistii toata lumea stie asta, ,din cauza asta s-a ajuns aici. Uitate la ei ce masini conduc tiganii si politistii au masinile cele mai scumpe doar pentru ca se sustin reciproc, daca nu crezi intreabai pe Popartac, Dobrescu, Nitoi, Razvan, etc
24
1
Sa le bag pula in gat de ciori spurcate se cred in vestu salbatic sa va iau toate neamurile in pula de avortati dracu in america erati morti futuva in gura de stricati dracu
22
3
Alo Politia ? Impuscati pe loc, dupa 2 avertizari cu foc in aer, al treilea direct in boasele cioroilor !
23
4
Toata cocalarimea , tiganimea si romanii manelizati , pusi sa faca un canal cum este Dunarea -Marea Neagra......dar asta sa porneasca de la Satu Mare pana la Vama Veche...si i-ai calmat....
23
4
si de ce institutiile statului nu fac nimic ca scursurile astea ale societatii sa ajunga ani grei la puscarie?
17
2
MOARTE CIORILOR BORATE!
27
3
votati psd si asa va fi
22
4
Statul este slab ,nu vrea sa aibe antidot ptr infractorii ,,aviz celor care fac legii ptr infractorii.
17
3
Ismail iasar facea cu o zi ininte transport nelegal la Vama din gara Mangalia , Un taximetrist a fost batut de Miko si a depus reclamatie dar cum nu era politist de al lor incidentul nu a fost mediatizat si Iasar nesanctionat.
27
2
Si procurorul nu le face nimic
26
3
Moarte ciorilor borate! Nea kalashnikov cel mai bun leac , ieftin si eficient!
41
2
Luati toti pestii din Mangalia ca prea s-au inmultit!!! : Raim Iuzeir , Raim ala mare , Dumitru Vasile zis Vasilica , Tamer , Sinan Suliman , Mico , Rustem Taner , Radu Alexa , Costi Mocanu , Posmag Alexandru o duce pe Posmag Cristina nevasta la produs alaturi de cateva fete , Dorin Dumitru Adrian zis Adi Grasu si el o duce pe nevestasa Reyna la produs alaturi de alte fete , Vali Aguta , Yusty , Tanior , Aihan Ramazan , neamu Genghiz Amet , neamu Florin Buruiana Manka , neamu Soare , Elvis Pavlov , Geilan Cadar fost Geilan Ciobanu , tiganii de la gara , tiganii de pe Bd 30 decembrie , sirenei
34
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218