REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Filmul 'The Son', o nouă colaborare între Anthony Hopkins şi Florian Zeller după 'The Father'

Filmul 'The Son', o nouă colaborare între Anthony Hopkins şi Florian Zeller după 'The Father'

Replica API 14 octombrie 2021 | 23:15 743

Actorul britanic Anthony Hopkins şi realizatorul francez Florian Zeller, care au avut un mare succes cu filmul "The Father" (2020), s-au reunit pentru o nouă colaborare la lungmetrajul "The Son", relatează EFE, citată de Agerpres.

Anthony Hopkins

Florian Zeller, romancier, dramaturg, regizor de teatru, scenarist şi regizor francez, a postat luni un mesaj pe Instagram în care a anunţat că filmările la "The Son" deja s-au încheiat şi a dezvăluit că Anthony Hopkins, laureat cu Oscar pentru cel mai bun actor pentru 'The Father', a făcut parte din acest nou lungmetraj.

Distribuţia noului film este completată de Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby şi Zen McGrath.

La fel ca "The Father", "The Son" este o adaptare pentru marele ecran a uneia dintre piesele de teatru ale lui Florian Zeller.

Subiectul noului film abordează depresia în adolescenţă, iar protagoniştii sunt Peter (Jackman), fosta lui soţie Kate (Dern) şi fiul lor Nicholas (McGrath).

Când a anunţat noul proiect în aprilie, Zeller a subliniat că "The Son" este o poveste "profund umană", exprimându-şi speranţa ca publicul să empatizeze cu această familie disfuncţională. "Atât Hugh cât şi Laura transmit o mare căldură sufletească, compasiune şi vulnerabilitate şi invită publicul să rezoneze cu ei în orice moment", a spus dramaturgul şi cineastul francez.

"The Father", debutul regizorul al lui Forian Zeller, a stârnit senzaţie în rândul criticii şi a publicului prin emoţionanta povestire a unui bărbat care suferă de demenţă.

Impulsionat de o extraordinare punere în scenă, "The Father" a câştigat două premii Oscar: cel mai bun actor pentru Hopkins - care la 83 de ani a devenit cel mai vârstnic actor câştigător la preţioasei statuete - şi cel mai bun scenariu adaptat pentru Christopher Hampton şi Florian Zeller.

Anthony Hopkins mai are un Oscar pentru cel mai bun actor, pentru memorabila sa interpretare a personajului Dr. Lecter din filmul "Tăcerea mieilor" ("The Silence of the Lambs" - 1991).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218