REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

FILMUL TRAGIC al MORȚII FETIȚEI care a CĂZUT în GOL, la Constanța! O societate și administratorul, cercetați

FILMUL TRAGIC al MORȚII FETIȚEI care a CĂZUT în GOL, la Constanța! O societate și administratorul, cercetați

Replica API 13 aprilie 2017 | 00:24 490

A încercat să se țină de margine, dar nu a rezistat...

A încercat să se țină de margine, dar nu a rezistat...

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 12.04.2017, a a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţii S.C. Eucass SRL şi Iusuf Mahir, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă. Este vorba despre fetița de 12 ani, care a căzut în gol de la etajul unei clădiri aflate în construcție, care aparține firmei mai sus precizate. Totul s-a petrecut în noiembrie anul trecut.

O minoră de 12 ani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, în timp ce se juca! Roxana Maria T. provenea dintr-o familie cu probleme financiare, iar în cursul zilei de 30 noiembrie 2016 se juca pe strada Steagului din municipiu. Nu se știe ce căuta în interiorul unui bloc aflat în construcție, aflat la numărul 56, însă cert este că fata se urcase până la etajul cinci. Într-un moment de neatenție, aceasta a căzut în interiorul clădirii, impactul cu solul fiind atât de puternic, încât leziunile suferite au fost incompatibile cu viața. Cei aflați la fața locului au sunat la 112, ajungând imediat un echipaj SMURD C cu medic. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru minoră, constatâdu-i-se decesul. La acea dată s-a iscat un scandal de proporții întrucât un asistent de la SML a cerut șpagă pentru a efectua necropsia. Acum acesta este trimis în judecată, fiind vorba despre Emil Alexiu. Cercetările au continuat și iată că și firma care se ocupa cu construcție clădirii este în vizorul anchetatorilor, dar și administratorul.

"Mergea cu spatele. Am strigat-o pentru că se apropia de un gol. Nu s-a oprit"

Potrivit procurorilor, în data de 30.11.2016, în jurul orei 15:00, minorii Ş.M.M., M.A., G.S. şi Roxana Maria T. au mers să se joace la blocul aflat în construcţie, situat pe strada Steagului, nr. 49, din Constanţa, unde au urcat la etajul 5, profitând de faptul că nu era nici un gard împrejmuitor şi nu se afla nici o persoană care să le interzică acest lucru, respectiv un paznic. Acolo, minorii s-au îndreptat către balconul clădirii, iar fata a plecat de lângă ceilalți copii, la scurt timp auzindu-se nişte bubuituri, şi au observat că aceasta dispăruse. În legătură cu cele întâmplate, minorul Ş.M.M. a declarat faptul că a observat-o pe Roxana Maria venind spre grup dar mergea cu spatele, motiv pentru care a avertizat-o că se apropie de un gol, însă aceasta a continuat să meargă, până ce a căzut în gol. Martorul a mai declarat faptul că, a observat când fata, în cădere, s-a prins cu mâna, pentru o scurtă perioadă, de margine dar nu a reuşit să se ţină, auzind la scurt timp mai multe bubuituri. Coborând să vadă ce s-a întâmplat, minorii au obsevat trupul numitei T.R.M. zăcând la subsolul clădirii motiv pentru care au anunțat un vecin din zonă, respectiv martorul S.I. pentru a chema ambulanța, la fața locului deplasându-se un echipaj Smurd, care însă n-a mai putut face nimic pentru a salva minora, constatând decesul. Conform raportului de necropsie nr. 5664/806/A3/2016 din data de 08.12.2016, s-a stabilit faptul că moartea ei a fost violentă, fiind cauzată de hemoragia și contuzia meningo-cerebrală, consecutive traumatismului cranio-cerebral grav, în cadrul unei politraume-precipitare. Leziunile traumatice au putut fi produse prin lovire de corp/plan dur, urmarea căderii de la înălțime iar cele situate la nivelul capului au legătură directă cu cauzele morții.

L.C.

Citește și: Asistentul de la Medicină Legală acuzat că a cerut ŞPAGĂ de la mama unei copile moarte, ÎNCĂTUŞAT

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369