REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Filmul "Wonder Woman 1984" s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul "Wonder Woman 1984" s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

Replica API 12 ianuarie 2021 | 19:45 1188

Filmul "Wonder Woman 1984", produs de Warner Bros., s-a menţinut pentru al treilea weekend consecutiv în fruntea box-office-ului nord-american cu încasări de 3 milioane de dolari obţinute din 2.218 de cinematografe de vineri până duminică, potrivit cifrelor comunicate de compania Comscore, relatează Xinhua, citată de Agerpres.

După ce a fost lansat în prima zi de Crăciun simultan în cinematografe şi pe platforma de streaming HBO Max, acest lungmetraj a obţinut până acum încasări de 32,6 milioane de dolari în America de Nord. Din cauza pandemiei de COVID-19, doar 36% dintre cinematografele nord-americane sunt în prezent deschise.

Realizat cu un buget de producţie estimat la 200 de milioane de dolari, acest film reprezintă o continuare a peliculei "Wonder Woman" din 2017, care a obţinut încasări de 822 de milioane de dolari la nivel mondial. Cu Patty Jenkins revenită în calitate de regizoare şi cu actriţa Gal Gadot care şi-a reluat rolul din producţia originală, noul film prezintă aventurile personajului Diana Prince, care se luptă cu doi inamici periculoşi în timpul Războiului Rece.

Pelicula a înregistrat până duminică un box-office internaţional de 98,8 milioane de dolari, în timp ce box-office-ul său global a urcat la 131,4 milioane de dolari.

Comedia de animaţie "The Croods: A New Age", produsă de Universal Pictures şi DreamWorks, a rămas pe locul al doilea cu încasări de 1,8 milioane de dolari obţinute din 1.818 de cinematografe în cel de-al şaptelea weekend al său de proiecţii. Box-office-ul său nord-american a ajuns la 36,8 milioane de dolari, iar cel global la 127,8 milioane de dolari.

Acest film, ce marchează debutul în lungmetraj al regizorului Joel Crawford, a avut un buget de producţie de 65 de milioane de dolari şi beneficiază de colaborarea unor actori celebri pentru asigurarea vocilor personajelor sale, precum Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone şi Ryan Reynolds.

Pelicula, o continuare a filmului "The Croods" din 2013, prezintă povestea familiei preistorice Crood, aflată în căutarea unui loc mai sigur în care doreşte să se stabilească şi ai cărei membri se întâlnesc cu cei ai unei alte familii, care este mult mai bine plasată pe scara evoluţiei sociale.

Drama "News of the World", produsă de Universal Pictures, s-a menţinut pe locul al treilea cu încasări de 1,2 milioane de dolari obţinute în 1.986 de cinematografe în al treilea weekend al său de proiecţii în America de Nord. Box-office-ul său nord-american a ajuns la 7,1 milioane de dolari.

Regizat de Paul Greengrass şi avându-i în rolurile principale pe Tom Hanks şi Helena Zengel, filmul are la bază bestsellerul omonim publicat în 2016 de Paulette Jiles. Protagonistul său, căpitanul Jefferson Kyle Kidd, un bărbat văduv şi veteran al Războiului Civil, trebuie să returneze o fetiţă de 10 ani, care a fost crescută de amerindieni încă de când era bebeluş, membrilor supravieţuitori ai familiei acesteia. În timp ce călătoresc sute de kilometri prin sălbăticia nemiloasă, ei se confruntă cu o serie de provocări uriaşe, atât umane cât şi naturale, în încercarea lor de a găsi un loc pe care să îl numească "acasă".

Filmul "Monster Hunter" s-a menţinut pe locul al patrulea, cu încasări de 1,1 milioane de dolari. "Monster Hunter", un film fantasy şi de acţiune regizat de Paul W.S. Anderson, o are ca protagonistă pe soţia cineastului britanic, actriţa Milla Jovovich, devenită celebră graţie rolurilor interpretate în franciza "Resident Evil" şi în alte pelicule SF.

Acest film, bazat pe seria omonimă de jocuri video lansate de Capcom, prezintă povestea unui grup de soldaţi de elită, conduşi de Captain Artemis, rol interpretat de Milla Jovovich. Atunci când o neaşteptată furtună de nisip obligă acea unitate militară să se refugieze într-o lume populată cu monştri periculoşi şi puternici, soldaţii sunt obligaţi să lupte pentru supravieţuire într-o bătălie disperată.

Pe poziţia a cincea s-a clasat thrillerul "Fatale", produs de compania Lionsgate, cu încasări de 670.000 de dolari. Regizat de Deon Taylor şi avându-i în rolurile principale pe actorii Hilary Swank, Michael Ealy şi Mike Colter, filmul spune povestea unui bărbat căsătorit care este înşelat de o poliţistă şi ajunge să fie implicat într-o crimă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O porcarie
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614