REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Filmuleţul cu Moş Nicolae care terorizează un copil a ajuns în presa internaţională

Filmuleţul cu Moş Nicolae care terorizează un copil a ajuns în presa internaţională

Replica API 15 decembrie 2017 | 00:35 186

Cazul copilului de 5 ani, terorizat de un așa-zis „Moș Nicolae”, a făcut înconjurul lumii. Presa britanică comenrează că ”Saint Nick nu este deloc un sfânt, ba dimpotrivă, terorizează copiii și îi amenință cu bățul”.

Filmulețul devenit viral pe internet, săptămâna trecută, a ajuns să fie comentat în presa internașională. Astfel, potrivit cotidianului Daily Mail, „copilul a îngenunchiat lângă perete, cu mîinile în față, pentru a se apăra”, comentează jurnaliștii publicației britanice. Aceeași sursă comentează în continuare că „la un moment dat, Sfântul Nick arată o parte mai puțin sfântă, vărsându-și furia pe băiat (...)

Tatăl băiatului a văzut clipul video, trimis de bunici, și a fost îngrozit de felul în care a fost tratat. El a contactat Direcția pentru Protecția Copilului din județul Constanța, în sud-estul României, care a transmis cazul omologilor lor din Bistrița-Năsăud”, mai precizează Daily Mail. De precizat că în acest caz, mediatizat la nivel internațional, este vorba despre un copil care locuiește cu mama sa, la Bistrița Năsăud, după ce părinții săi s-au despărțit, tatăl său fiind din județul Constanța.

În filmare apare un bărbat, îmbrăcat în personajul preferat al copiilor, dar care, în loc să se comporte ca atare, îl amenință cu bățul pe cel mic și îl pune să îngenuncheze, în timp ce copilul speriat plânge în hohote. Gestul bărbatului, dar și al mamei care era de față, împreună cu sora mai mare a minorului, a fost criticat atât de psihgologi, dar și de opinia publică. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare și se așteaptă rezultatul anchetei începută de Direcția Copilului.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108