REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FINAL de SEZON pe LITORAL. Pe PLAJĂ bate VÂNTUL

FINAL de SEZON pe LITORAL. Pe PLAJĂ bate VÂNTUL

Replica API 9 septembrie 2020 | 23:46 1798

Încet, dar sigur, sezonulestival se apropie de final. Doar în Mamaia plajele mai sunt un pic populate, cu toate că unii operatorii economici au început să își strângă șezlongurile și poate să își calculeze profitul sau… pierderile. Cu toate că de la 1 septembrie prețurile au scăzut, vremea în continuă răcire dar și iminenta începere a școlilor a făcut ca turiștii adepți ai ”Litoraluluipentrutoți” să fie scumpi la vedere.

Pe plaja din Mamaia, în dreptul hotelului Malibu, în cursul zilei de duminică, 6 septembrie, erau prezente câteva zeci de persoane, în special constănțeni, care așteptau încă de la inceputul sezonului această acalmie de pe plajă.”Eu în general vin la plajă la finalul verii pentru că acum este liniște, nu mă deranjează nimeni, nu sunt obligat să îmi iau șezlong.

În plus, soarele nu mai arde atât de tare, singurul inconvenient ar fi apa care e un pic cam rece, dar e bine și asa.” a declarat un constănțean pentru ziarul Replica de Constanța.

”Noi o mai lungim încă puțin, pentru că s-a lungit sezonul fără voia noastră. Copiii de pe plajă pe care i-am avut au plecat pentru că încep școlile, așa că am avut reducere de personal dar treburile încă merg. În privința acestui sezon, eu privesc partea plină a paharului. Și cum se spune… după rău vine și bine. Așteptăm anul viitor și credem că o să fie mai bine.” a declarat un proprietar de plajă pentru ziarul Replica de Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si care e problema? Au tepuit turistii cat au putut,au dat salarii cat se poate de batjocoritoare angajatilor,au facut bani pentru ca turistii au fost mai mult pe acilea decat in afara. Pentru nivelul de cacao al serviciilor oferite,dragii patroni sa zica multumesc din suflet ca romanii sunt asa de fraieri, sa ne mai calce pragul.Daca nu era Covidele in lume,cam cati turisti credeti ca veneau la tepuiala pe litoral? Aveati din parti castiguri ca acum.Oamenii mergeau la munte sau la plaja in Grecia,Bulgaria,Turcia,ca e mai ieftin si infinit mai bine.Mucles,plangaciosilor.
1
0
plaja a primit-o mostenire de la Decebal si Traian.nesimtirea este la ea acasa.
2
0
plecati rapanosilor bugetari acasa!ne.ati inghesuit toata vara,voucheristi boschetari!
4
5
,,Proprietar de plaja"!?De unde a mostenit-o sau a cumparat-o?Mari jurnalisti sunteti!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102