REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Finala circuitului Superkombat nu se ţine la Constanţa. Galaţiul ne-a luat iar faţa!

Finala circuitului Superkombat nu se ţine la Constanţa. Galaţiul ne-a luat iar faţa!

Replica API 28 august 2013 | 00:00 96

Evenimentul va fi transmis în 80 de ţări de pe 4 continente

Evenimentul va fi transmis în 80 de ţări de pe 4 continente

Finala circuitului Superkombat, în care sunt implicaţi cei mai buni luptători pe reguli de K1 din lume va fi cel mai probabil organizată la... Galaţi. Este oraşul care a "furat" Constanţei, pe lângă Direcţia Regională a Finanţelor Publice, gala de box "Mamaia Evil Night", în care pugilistul Cristian Ciocan îşi apăra centura WBO europeană la box. Oraşul de pe Dunăre a dovedit încă o dată, prin gala în care Cristian Ciocan l-a învins pe norvegianului Leif Larsen, că un eveniment se organizează prin profesionalism, nu prin conferinţe de presă transformate în partide de box "la mişto" şi fotografii pe plajă.

Finala circuitului Superkombat, programată în data 21 decembrie, va fi transmisă în direct în peste 80 de ţări de pe 4 continente. "90% gala va avea loc la Galaţi. Sala este mare şi avem tot ce trebuie acolo. Ar fi o mare realizare să aducem aici cele mai mari nume din Superkombat. Îmi pare rău că oraşul Constanţa nu a avut parte în acest an de o gală, nici de K1, nici de box", a declarat, pentru "Replica", promotorul Eduard Irimia. Deşi nu am fost în stare să organizăm o gală de box la Constanţa, să nu credeţi că oraşul nu a fost reprezentat la meciul lui Cristian Ciocan de la Galaţi. Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, a fost prezentă la eveniment şi nu este exclus ca în 2014 Constanţa să organizeze o gală ce n-a văzut Parisu'! Sau, poate că nici în 2014, întrucât, spun anumite surse, organizatorii galei de box mutate în ultimul moment la Galaţi, cât şi fostul pugilist Mihai Leu, au fost extrem de deranjaţi de anularea evenimentului. Dacă nu vom putea avea la Constanţa evenimentul care este echivalent cu finala Ueafa Champions League, promotrul Eduard Irimia a fost întrebat când va fi organizată aici următoarea gală: "Când ne va suna cineva. Ne-am săturat, de câţiva ani vin şi vorbesc cu oamenii de acolo şi nimic. Este o gală transmisă în direct în 100 de ţări, în prime time. Am cerut 30 de locuri de cazare şi sala, nu am cerut bani. Avem şi noi sponsori, nu venim în România să cerşim investitori. La Constanţa, din păcate, nu există condiţii de a face un eveniment grandios". În finala finala circuitului Superkombat vor evolua toţi luptătorii care se vor califica în etapele care urmează să se dispute în ţări diferite, în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie, în trei mari gale. Cine va ajunge să se bată în semifinala care va avea loc în Cehia, programată în data de 9 noiembrie, este automat calificat în piramidă.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614