REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Finala de la Cincinnati: Simona Halep, învinsă de Kiki Bertens!

Finala de la Cincinnati: Simona Halep, învinsă de Kiki Bertens!

Replica API 19 august 2018 | 23:49 202

Simona Halep (26 de ani) încheie două săptămâni epuizante cu o nouă finală pe hardul american. Joacă pentru al doilea an consecutiv în ultimul act de la Cincinnati.

Simona Halep o înfruntă pe Kiki Bertens în finala de la Cincinnati. Românca şi-a adjudecar primul set cu 6-2, în 30 de minute.

În al doilea set, situaţia ia o turnură incredibilă: Halep - Bertens: 6-7 (7-8) şi se intră în setul decisiv. Kiki şi-a adjudecat al treilea set, 6-2, şi câştigă turneul!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locul 1 wta de 42 saptamani consecutive, GS castigat plus finala de GS, venituri de peste 6 mil euro doar din tenis, pozitia 1 de calificare la turneul campioanelor, participare care nici macar teoretic nu mai poate fi ratata. Joc spectaculos, zeci de mii de admiratori in toata lumea, contracte de publicitate si sponsorizare cu cele mai mari companii. Pe scurt o mare campioana. Bravo Simona, te iubim
0
0
Cum puteti sa spuneti asa aberatii ca Simona este super campioana ??? Mai acesti postacii patetici ,ia ganditi-va ,super campioana Siomona a luat bataie rusinoasa de la o jucatoare clasata pe locul 15 retineti ,locul 15....nici macar nu era in top 10 sau top 5. O super campioana ar fi trebuit sa o spulbere o jucatoare clasata pe locul 15 !? Strategia Simonei Halep este urmatoarea,ea cauta turnee cat mai slab cotate cu jucatoare de pe pozitia 20 in sus,sau turnee in colturile planetei unde se ajunge f. greu . asa a ajuns Simona pe locul 1,cert este ca este o jucatoare de locul 140 in sus .
4
0
Asa patesti cand sustii PSD-ul care ti-a dat spatii si terenuri prin Constanta. Il pupa si il imbratiseaza pe Fagadau. CUIE MIPANI si Make
2
0
Nimeni nu castiga la nesfarsit. Mai si pierzi,dar important este sa muncesti. Retardatii critici nu si-au castigat nici macar demnitatea de a fi oameni normali. Ei critica tot ce este bun, din frustrarea melteanului care refuza proria evolutie,ca ii e lene sa o faca. Bai cretinilor,voi nu pierdeti nimic,voi sunteti pierduti cu totul.
2
2
prea multa pubicitate ! dar despre copiii nostri destepti care iau premii la olimpiade internationale la materii grele, nimic ....
6
3
Felicitari Simona,inca odata ai aratat ca esti o supercampiona dar si educata, cu mult bun simt.Prin performantele tale deosebite ii faci sa se simta si mai frustrati pe muiangii.Cel putin trei isi urla disperarea. Tu esti nr.1 mondial, muiangii sant nr. 1 la injuraturi si jigniri. Ce diferenta.
5
2
cea mai respingatoare etnie dupa tigani.
5
6
ia-o la mata acasa
3
7
felicitari Simona, parcursul tau , desfasurat pe durata a doua saptamani, a fost de exceptie. Te-am urmarit mereu si mai facut fericit. Ambitia, munca, serizitatea sunt motivele ce te-au propulsat pe cel mai ravnit loc. Bravo
9
4
E cacata campioana.A irosit minge de meci si in setul decisiv e ca rama.
4
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218