REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Firea, atac la premierul Grindeanu

Firea, atac la premierul Grindeanu

Replica API 6 iunie 2017 | 00:45 288

Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, duminică seara, că se preconizează o evaluare a activității guvernamentale și că este posibil să aibă loc o remaniere a Guvernului, adăugând totodată că este îngrijorată dacă premierul nu mai are timp să se consulte cu președintele partidului, notează agerpres.ro

'Adevărata relație dintre președintele Liviu Dragnea și premierul Grindeanu o știu numai ei doi. Nu avem cum să știm noi, ceilalți, sută la sută adevărul (...) Mi-aș permite să parafrazez, privesc și eu cu atenție și îngrijorare faptul că domnul președinte a spus că premierul nu se mai consultă la fel de des cu el ca la început, când a preluat mandatul, și că nu se mai întâlnesc la fel de des. Clar că este adevărat, ce motive ar fi avut președintele să dezinformeze? Motivele pentru care sunt în această situație nu le cunosc, dar mi-aș dori să le știu, mă îngrijorează dacă premierul nu mai are timp să se consulte cu președintele partidului, având în vedere că este un guvern politic', a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Ea a arătat că, în această perioadă, se realizează o evaluare a activității guvernamentale și că este posibil să aibă loc și schimbări, întrucât sunt și miniștri care au o activitate foarte bună, și a nominalizat-o pe Sevil Shhaideh, dar și ministere care nu au avut o activitate foarte susținută.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chizda de olguta il indemna pe dragnea sa ne arate ca are ooo mai tari decat a lui bombonel.
0
0
MA-TA A FOST COMUNISTA , PRIN RICOSEU , ADICA LE-A SUPT PULA COMUNISTILOR . JAVRA ORDINARA , MARS AFARA DIN TARA ! GHEORGHE ,MAI FACI SEX CU MA-TA ?
2
1
acest nimeni se joaca cu soarta noastra, cum isi permite?
2
1
vom aduce la primarie un butoi , si va invit sa-l dati de-a dura si noua sa ne beliti pula !
3
2
Ascunde-te,panaramo,CA lumea nu mai vrea sa te vada le produci diaree,baga-te la pirnaie dar ia-l si PE condamnatul de Dragnea
4
3
Cu adevarat populatia s-a saturat doreste linistea si pacea dinainte de anul 1989 am ajuns o tara in care poporul roman nu mai este stapan ce a fost cu vacanta de 1niunie ziua copilului ???? unde s-a mai pomenti sa incurajezi nemunca a adus profitul in afara populatia traeste numai din consul cu bani de imprumut
3
2
In judetul constanta dunt dirrctori doar machidoni PNL . BUCOVALA ZOIA LA SCOLI. BIZINEKI LA RAR. UZUM LA TAXE. PAPARI LA APE. LA PUSCARIE CU HOTII DIN pnl.
4
0
Gurista asta iar se baga in seama?mai ramine ca si muista Olguta sa-si dea cu parerea.ca doar,sint prietene cind i-i sug pula lui Dragnea penalul.
6
4
Otrava asta vorbeste ? Si-a batut joc de bucuresteni un an de zile si acum tot ea scoate coltii ?
11
3
Au inceput lupii sa se manance intre ei.E grav daca haita se dezbina.Si atentie la lupoaice!
9
2
D-na firea pandele vranceanu,de la Iepurii aia monstruosi de la paste ,ati ramas cu reactii adverse;vedeti ca d-l grindeanu e de la psd,,nu-l atacati,ptr ca nu e de la alt partid.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102