REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Firea contraatacă: anunţă 7 transferuri în Parlament

Firea contraatacă: anunţă 7 transferuri în Parlament

Replica API 29 mai 2018 | 00:38 359

Gabriela Firea anunță că PSD se întărește! Liviu Dragnea a asigurat, deja, șapte transferuri în Parlament, după plecările din PSD spre partidul lui Victor Ponta.

Firea a declarat, la România TV, conform stiripesurse.ro, că e posibiul ca numărul parlamentarilor care vin la PSD să fie mai mare. În plus, ea a anunțat, din calitatea de vicepreședinte al PSD, că pe 9 iunie va fi organizat un miting de susținere a Guvernului și a partidului în București, dar și în țară.

”Traversăm un episod mai neplăcut în istoria noastră, dar nu e o dramă. Este o mare durere sufletească când vezi că, foști colegi deja, nu doar că au părăsit partidul și românii care i-au votat, dar simt și nevoia să justifice această plecare împroșcând cu noroi foștii colegi. Din informațiile pe care le dețin, mai mulți parlamentari ai mai multor fomațiuni au semnat adeziuni în fața președintelui Liviu Dragnea. Eu știu că vin 7 parlamentari, e posibil să fie mai mulți. Vom avea, în continuare, majoritate parlamentară. Foștii noștri colegi dau apă la moară Opoziției și sunt alături de cei care au contestat măsurile bune luate de noi, prin programul de guvernare. Pe 9 iunie vom organiza, în București și în toată țara, un miting de susținere a Guvernului Viorica Dăncilă. Avem susținerea Parlamentară. Vrem să ne manifestăm liber, democratic, ca să aratăm că avem susținere socială. Nu se pune problema ca majoritatea parlamentară să intre în situație de colaps. Ne-am luat măsurile necesare”, a spus Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și președinte al PSD București-Ilfov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce simte firul ierbii cand coasa e aproape,acesti tradatori de tara ar trebui impuscati,acuma cum va fi procedura,la gramada sau pe rand,oricum fiind slugile jidanilor si americanilor,varianta gramada este cea mai ok
2
0
duduie, primarul Romaniei- cum te-ai recomandat- aveti de gand sa mai si munciti, sa guvernati nu sa furati, sa mintiti?
3
0
Parasuta asta nu poate sa contraatace decat un penis!!!
6
0
Astai japita de la capitala, mancatoarea de cacat.
6
0
Cind se va vota legea prin care daca parasesti partidul zbori si din Parlament,pentru ca oamenii te-au votat fiindca faceai parte din prtidul respectiv.
5
0
e jalnica primarita
5
0
numai fundasi
3
0
anunti transferuri mai rau k nashtu ciobanu analfabet care desi a cumparat spuma loturilor ultimelor doua campioane n-a luat titlul.... la fel si voi CUMPARATI dar degeaba
7
1
Ponta e un las,,,un tradator,,Partidu la care ai supt lai tradat.
0
13
Primarita generala a Romaniei! Vai de capul nostru!
8
2
Dreac de javra
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614