REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Firea: Dragnea a oferit primele 3 locuri de pe lista pentru europarlamentare „la cel puţin 30 de colegi”

Firea: Dragnea a oferit primele 3 locuri de pe lista pentru europarlamentare „la cel puţin 30 de colegi”

Replica API 15 septembrie 2018 | 20:22 362

Gabriela Firea

Gabriela Firea a transmis vineri, într-o declaraţie remisă stiripesurse.ro, că nu se află în fruntea nici unei răzmeriţe, dar că se va alătura oricărei iniţiative pentru „modernizarea” PSD şi că Liviu Dragnea a oferit primele 3 locuri de pe lista pentru europarlamentare „la cel puţin 30 de colegi”.

„Nu am făcut nici armistiţiu şi nici nu am încheiat vreun fel de pact de coabitare cu preşedintele Liviu Dragnea. Nici nu aş fi avut cum, pentru că nu este vorba de o dispută personală care să poată fi încheiată cu o ofertă potrivită. Am spus-o şi o mai repet: nu urmăresc să-i iau locul dlui Dragnea şi nu încerc să obţin niciun fel de avantaj personal”, a transmis Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura atitudine normala in fata acestui referendum este boicotul. Trebuie boicotat pentru a nu pica in capcana intinsa de Dragnea care vrea sa faca din acest referendum marele lui succes. A scapat poporul de o amenintare care nu-l ameninta. A mai starpit un dusman imaginar. Este eroul ortodocsismului fara toleranta. Al moralitatii obtuze si frustrate. Deci tot ce pot spera este ca romanii sa nu cada in capcana intinsa de Liviu Dragnea si sa nu ii ofere pe tava victoria de care are nevoie ca de aer. Singura atitudine normala in fata acestui referendum este boicotul. Trebuie boicotat pentru
1
0
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
3
0
Dosarul flota,Deliorga la Jilava si va spune toata filiera.
2
3
Dosarul Flota ,Pandele ,Basescu ,Speranta Cliseru director comercial CNM Petromin SA vi se pare cunoscut? Aceiasi Cliseru sustinuta de Pandele si Firica la primaria capitalei si apoi ca prefect cel care supervizeaza si aproba contractele Primariei Bucuresti oare ce dosarel nu se inchide ? O fi acelasi despre care Bashe ia spus Firico vezi ca nu-l mai gasesti pe Pandelica acasa?Prea a schimbat tabara cu arme si bagaje sforarita rau Firica asta!
6
2
stati linistiti ca si la usereu la cta se intampla la fel. Inca nu avem politicienii aia curati. poate la ciolos.
4
3
O sa ajungem si mai rau cu asa guvern de incompetenti care le sta mintea doar ce legi sa faca si sa dea ca sa-l scape pe dracnea si pe toti hotii din jurul lui de LEGe si de puscarie! In rest o sa dea holera si ciuma peste noi ca nici ca le pasa de ceva!
10
2
pacaliti de escrocii din psd.toti sunt la fel,le-a venit ideea sa se prefaca suparati intre ei dar toti gandesc asemenea.Ca doar nu pot crede ca o femeie inteligenta ca Firea-ca proasta nu e-poate fi aburita de un escroc marunt ca dragnea.tind sa cred mai degraba ca s-au certat de la ''ciolan''nicidecum pe principii-astia sunt jigodii fara principii ca hienele la ciozvarta.ei acum joaca ultima carte sa prosteasca iar romanii sa-i voteze.muiiiieeeee psd.
12
2
@ catto daca tot te framanta treaba cu justitia da-mi si mie un exemplu de dosar in care probele au fost temeinice si judecatorii au dat achitare?Exclus cele in care inculpatii si-au recunoscut fapta ! Tu, totusi nu ai citi ,vazut ,auzit ca cele ma multe probe sunt pe interceptari si transcrieri Oare de ce la Brasov s-a deschis dosar penal si sunt judecati niste ofiteri sri pentru transcrieri false din interceptari Onea, Porocala si multi alti procurori de ce sunt cercetati De ce sunt in jur de 11 000 dosare de cercetare penala pe numele magistratilor ?
3
11
ca e dragnea , firea sau altul ......toti sunt corupti si au favorizat ridicarea unor averi uriase pentru clienteala politica ! dar se pare ca procurorii nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu magistratii ! strangi probe , te zbati , vine judecatorul si nimic nu mai e valabil ! majoritate dosarelor sunt clasate , vinovatii fiind achitati !
15
3
Wow!!?? Femeile lui Dragnea se razvratesc, se afla in fruntea unei razmerite. Asta spune mult si multe, despre ce se intampla in partidul ciumatilor. Circ, mare circ...din pacate, romanii au de suferit !
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218