REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Firea: Prin greva japoneză, parlamentarii PNL speră să puncteze la capitolul imagine

Firea: Prin greva japoneză, parlamentarii PNL speră să puncteze la capitolul imagine

Replica API 6 octombrie 2015 | 00:08 151

Senatorul PSD Gabriela Firea susține că parlamentarii liberali speră ca, prin greva japoneză, să puncteze la capitolul imagine și spune că PNL-iștii "sunt prea puțin interesați" de posibilitatea românilor de peste hotare de a vota.

"Faptul că parlamentarii PNL au ales calea unei greve de tip japonez pentru, spun ei, urgentarea adoptării unei legi a votului prin corespondență, arată cât se poate de limpede care sunt intențiile lor reale și cu câtă seriozitate tratează această problemă. Este cel puțin ciudat, ca să folosim un termen cât mai puțin agresiv, să renunți la președinția unei comisii parlamentare cu exact acest obiect de activitate, practic cea mai bună pârghie pentru atingerea obiectivului propus, după care să faci un întreg tam - tam național că vin alegerile și diaspora nu va putea să voteze", a declarat Gabriela Firea, într-un comunicat citat de http://www.agerpres.ro

Ea afirmă că "realitatea este că liberalii sunt prea puțin interesați de posibilitatea românilor de peste hotare de a vota".

"Obiectivul lor este să provoace cât mai multă agitație în jurul acestui subiect și, ridicând tonul, să creeze falsa impresie că ei ar fi 'ză mazăr end ză fazăr' ai votului prin corespondență. Din păcate, acest prunc are deja prea multe moașe și din cearta acestora riscă să rămână cu cordonul ombilical netăiat. Acționând în acest fel, parlamentarii PNL speră să puncteze la capitolul imagine, iar punctele să le transforme, la un moment dat, în capital electoral. După cum decurg însă lucrurile, văzându-i mari amatori de cultură niponă, cred că de fapt se îndreaptă cu pași repezi către un harachiri în masă. Un harachiri politic, desigur", a arătat Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102