REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Firma care asigură mâncarea la Euromaterna şi Ovidius Clinical Hospital, CONTROLATĂ de OPC!

Firma care asigură mâncarea la Euromaterna şi Ovidius Clinical Hospital, CONTROLATĂ de OPC!

Replica API 21 septembrie 2017 | 00:00 1307

Reprezentanţii Blanc Leader SRL: Vom remedia problemele

Reprezentanţii Blanc Leader SRL: Vom remedia problemele

Comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (CJPC) continuă seria de acțiuni la malul mării! Astfel, ei au desfășurat o acțiune de control și la societatea care asigură mâncarea către două clinici medicale (Euromaterna și Ovidius Clinical Hospital), dar și către grădinița Iq, din municipiul Constanța. Bucătăria firmei de catering, spun comisarii, a prezentat mai multe nereguli, fiind vorba de lipsa zonei de pregătire, depozitare deficitară (detergenți lângă alimente), mizerie, alimente ținute în căldură.

Totodată, se pare că bucătăria prezenta „un flux deficitar și este vorba și de servicii cu potențial periculos. Au fost retrase de la consum 26 kg diferite sortimente de pește și carne. S-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor”, potrivit reprezentanţilor din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC). Este vorba despre societatea Blanc Leader SRL.

Contactaţi de "Replica" de Constanţa, reprezentanţii SC Blanc Leader SRL au precizat că se vor conforma şi vor remedia toate deficienţele. "Suntem în concediu, dar suntem pe drum, ne întoarcem acasă. Am primit telefon de la angajaţi, în jurul prânzului, că se efectuează un control. Nu ştiu exact ce s-a petrecut cu alimentele, noi avem întotdeauna certificate de conformitate şi provenienţă, camere frig şi lăzi frigorifice, pentru că avem contracte cu diverşi clienţi de care nu ne batem joc.

Înţeleg că nemulţumirea cea mai mare în timpul controlului a fost absenţa unei chiuvete (din circuitul de curăţare-pregătire a produselor - n.r.), pe care cei de la OPC o doresc în plus faţă de ce avem deja în bucătărie. Noi igienizăm la circa o săptămână, la fel, deratizăm. Încercăm, de asemenea, să menţinem şi ordinea. Nu ştiu dezordinea din imagini dacă este dinainte de control sau s-a produs în timpul controlului, ţin să precizez că noi ţinem la ordine", a declarat Veronica Ciota, administratorul firmei.

"Suntem în proces de mutare cu bucătăria, într-o bucătărie nouă, la standarde mult mai bune, asemenea unui bloc operator, aşa cum nu cred că există pe piaţa din Constanţa. O bucătărie cu dezinfectante cu infraroşii, cu camere de frig mai mari şi mai bine compartimentate", a mai precizat Ciota. Întrebată dacă va muta totul în noua bucătărie sau va remedia şi deficienţele din cea controlată de comisarii CJPC, Veronica Ciota a precizat:

"Normal că vom remedia şi în bucătăria controlată. Aşa mi se pare corect. Am vorbit deja cu angajaţii să înceapă. Avem invitaţie la CJPC, vom merge mâine (joi, 21 septembrie - n.r.) cu actele de provenienţă a produselor şi îi vom invita să vadă că ne-am conformat şi am remediat. Legat de produsele retrase, cred că a fost o problemă referitoare la prezentarea actelor. Cred că fetele de la bucătărie nu au prezentat corect, vom merge cu facturi, cu documente de conformitate, pentru că noi avem pentru orice produs pe care îl achiziţionăm", a conchis Veronica Ciota.

Liliana CHIRU, Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mancarea servita in euromaterna e o bataie de joc pt gravide.
0
0
Cum se poate asa mizerie? Cum se poate ca din aceasta mizerie sa plece mancarea pentru femei lauze care alapteaza la Euromaterna si gradinite in care copii nostri invata? Cum adica li se cere patronilor explicatii? De ce nu se pune lacatul pe usa din start? De ce nu se deschid dosare penale celor responsabili? Poate maine va naste sotia unui inspector de la OPC sau se va imbolnavi copilul lui...si atunci cred ca lacatul va fi pus de urgenta!!! Ce naiba asteptam in astfel de cazuri?
4
0
Iar si iar makedonia. Ciota, Cioti, Pelehra, Secarea, etc - ne-am saturat de ei! Sa fie stramutati in Afganistan.
8
0
Sa faca puscarie sa mai comstruim puscari sa donam bani pt puscari ca avem multi de bagat si nu prea este loc sa facem loc cu puscari noi
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369