REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Firma care intenționează să construiască un hotel în Parcul Tăbăcărie, amendată pentru bălăriile din Campusul Universitar!

Firma care intenționează să construiască un hotel în Parcul Tăbăcărie, amendată pentru bălăriile din Campusul Universitar!

Replica API 11 martie 2019 | 15:21 492

Firma care intenționează să ridice un hotel în parcul Tăbăcăriei, sancționată de Poliția Locală pentru că nu a tăiat bălăriile din Campusul Universitar. SC Termo Stelis SRL a fost sancționată de Primăria Constanța, prin Poliția Locală, cu amendă în cuantum de 1000 lei întrucât s-a constatat că în zona Campus Universitar, pe terenul pe care-l deține, nu s-a menținut o stare de permanentă curățenie prin tăierea vegetației crescute în exces și ridicarea deșeurilor de pe terenul în supraf ață de 750 mp. Reprezentantul societății nu a recunoscut, la acel moment, constatările organelor de control, fapt pentru care au semnat procesul verbal și și-a căutat dreptatea în instanță. În fața judecătorilor, reprezentanții societății au recunoscut că au refuzat să semneze actul sancționator, susținând că nu cunoaște fapta din data de 31 mai 2018. Cu toate acestea, au învederat că s-au prezentat, prin reprezentant convențional, la sediul intimatei pentru a da explicații cu privire la fapta descrisă în actul sancționator. Ei bine, judecătorii nu i-au dat dreptate, așa că au respins acțiunea.

De precizat faptul că SC Termo Stelis este aceeași firmă care intenționează să edifice o construcție în Parcul Tăbăcăriei.

Primăria Constanța dorește atribuirea unui contract de prestări servicii arhitecturale, iar în acest sens se va realiza un Plan Urbanistic Zonal care să vizeze zona situată între City Park Mall și Delfinariu, zona care face parte din parcul Tăbăcărie. Administrația locală a fost obligată, în 2013, de instanța de judecată să realizeze PUZ-ul în beneficiul SC Termos Stelis SRL. SC Termo Stelis deține un certificat de urbanism în 2012 pentru 600 mp, zona Parc Tăbăcăriei, pentru construire imobil P+5 cu funcțiunea hotel.

Reprezentanții societății sunt Bujama și Tașu Șapera, cel din urmă fiind administratorul firmei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adresele primarului si ale viceprimarilor le are cineva?De cativa ani fac poze prin parcul Tabacariei sa le arat copiilor si nepotilor cand vor creste!Fagadau,pe ce campuri te plimba tac-tu cand noi aveam ,,Expoflora" si ,,Corabia"prin parcul Tabacariei?Cei mai in varsta stiu despre ce vorbesc,era o splendoare in parc cu randurile de flori.Pe vremea aia nu existau nici Mazare si nici Pomacost prin Constanta!Cati copaci s-au plantat in parcul ala in ultimii zece ani?
8
0
Nesimtire si lipsa de civilizatie fara limite. Nu va mai saturati de prostie nerusinatilor. Hotel in parc
6
0
E bine ca cipanizarea UOC, la nivel de contracte exernalizate, functioneaza din plin. Nu va mai dura mult pana cand capusele se vor multumi cu un hoit.
7
1
Nunai machidoni peste tot in constructii de hoteluri si blocuri pe spatiile verzi ???? De ce nu merg la marginea orasului ??? DNA nu vede cum se atribuie domeniul public ??? A se vedea si contributia consilierilor ce au primit in scimb pt a fi de avord cu primarul, pt ai acoperi nelegiuirile
18
1
Usor,usor se termina si parcul Tabacarie.Vad ca nu s-au speriat de DNA.Ce a inceput Mazare or sa lichideze astia.
19
0
Prinaria Constanta este agentie inobiliara makidoneasca. Makidonii au distrus orasul si nineni nu i baga la puscarie
32
1
Drumuri de pamant ,blocuri inghesuite ,terenuri abandonate,lipsa iluminat public asta este zona Campus .
16
0
Ne am cam saturat de albanezii mitocani gen sapera, samata, samara, sacaramake.
29
1
Ce treaba are "parul Tabacarie" cu zona asta ce e zona Campus, nu stiu...
5
8
Constyruiti ma in afara orasului Lasati singurul parc din constanta ca nu mai putem de betoane. ma primarule, te rugam noi frumos, baietii au masini, sa iasa mai la marginea orasului, lasa ma primare parcul sa iasa si oamenii pe banca in parc. mallurile poti sa le faci si in afara dar lasa ne sa iesim sa stam pe banca hai te rugam noi frumos. multumim.
36
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218