REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Firma care organiza nunţi şi botezuri la Pavilionul Expoziţional îşi cere falimentul

Firma care organiza nunţi şi botezuri la Pavilionul Expoziţional îşi cere falimentul

Replica API 6 februarie 2017 | 00:00 1057

Anchetată în dosarul în care Nicuşor Constantinescu a primit 15 ani de închisoare

Anchetată în dosarul în care Nicuşor Constantinescu a primit 15 ani de închisoare

O firmă de catering ca atâtea altele din Constanța și-a cerut falimentul, printr-un dosar depus pe tribunal pe 02.02.2017. În mod ciudat, magistrații au stabilit imediat un prim termen de judecată, pe 07.07.2017, în condițiile în care astfel de spețe nu presupun, de regulă, o astfel de grabă. Lucrurile devin însă cu adevărat interesante când vedem despre cine este vorba: firma care administra Pavilionul Expozițional din Constanța, în asociere cu Fundația Fantasio.

Taste- It Events & Catering SRL, firma care vrea acum să fie declarată în faliment cât mai repede, se ocupă de activități de alimentație (catering) pentru evenimente și a raportat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 1.584.178 lei, un profit net de 16.701 lei, șase angajați, precum și datorii de 1.410.560 lei. Relația dintre Taste- It Events & Catering SRL și fosta conducere a Consiliului Județean Constanța (CJC) este una complexă, cu ample implicații penale.

Firma deținută de Aurelia Moț și administrată de Cătălin Onuț Clenciu a fost anchetată în dosarul de corupție în care Nicușor Constantinescu a fost condamnat anul trecut la nu mai puțin de 15 ani de închisoare. Procurorii DNA au descins în 2015 la sediul Taste- It Events & Catering, situat chiar în Pavilionul Expozițional, ridicând mai multe documente care să explice relațiile comerciale dintre această firmă privată și cei aflaţi atunci la conducerea CJC. Relații parafate în august 2010, când societatea înființată cu doar patru luni mai devreme, foarte probabil exact în acest scop, încheia un contract de asociere în participațiune cu Fundația Fantasio, valabil 10 ani, pentru administrarea Pavilionului Expozițional.

Practic, pentru transformarea locantei publice care a costat bugetul Constanței 8 milioane de euro în cârciumă de fițe pentru nunți, botezuri și cumetrii. În ianuarie 2015, CJC a retras Fundației Fantasio, pe care o controla în proporții egale, alături de Consiliul Local Constanța, dreptul de administrare a Pavilionului Expozițional la cererea Curții de Conturi. Potrivit contractului de asociere, județul primea de la Taste- It Events & Catering SRL jumătate din profitul impozabil obținut de pe urma evenimentelor organizate în pavilion , dar nu mai puțin de 400 de euro pe lună.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fagadau unu jalnic tradator ilustru incompetent o iubeste pe bucovala de la educatie
9
0
Acest domn pentru voi chiar este doctor docent in domeniul sau de activitate si ar putea sa dea clasa multor vedete care se considera Chefi pe langa asta pun pariu ca nici macar nu a fost contactat sa confirme mizeria scrisa de aceasta publicatie care se considera ziar
10
1
Cine plm este acest doctor docent Clenciu? Probabil un birlic bagat de Porcusor la inaintare, era mare jme cand era pe val, acum la Zdup cu el!
3
10
De la ma -ta a trimis-o la puf in Germania si i-a produs sa deschida alt salon...
15
4
bai esti nebun sa ai asa o cifra de afaceri si doar ata de putin profit?pai de unde are atunci banii sa deschida la mania alt restaurant?nu de acolo:?
5
15
Articol de ca cat cum sa ziceti asa ceva pe Onut la contactat cineva sa il intrebe este incercati sa oferiti o imagine defaimatoare la adresa unui om de nota 1000
17
11
Mai usurel cu laudele, nu mai crede nimeni in onestitatea anturajului clanului Mazare. Cu totii sunt niste escroci si jigodii penale care vor face puscarie alaturi de porcul de Constantinescu si compania... Si fara afaceri, numai faptul ca unii au acceptat sa faca parte din anturajul nor asemenea infractori, este de condamnat, pt ca....cine seamana, se aduna.... Asa ca, lasa vrajeala, fraiere!
14
17
Onut Clenciu... Nu stiu ce si cum este cu firma respectiva, dar el ca om este un tip super OK. Mai rar oameni ca el.
21
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614