REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Firma consilierului Nicu Moroianu ridică o vilă pe terenul unui milionar constănţean!

Firma consilierului Nicu Moroianu ridică o vilă pe terenul unui milionar constănţean!

Replica API 23 martie 2017 | 00:46 2033

Nicolae Moroianu

Investiții pe repede înainte pe litoral! Afaceriștii profită de ultima sută de metri pentru a ridica noi locații pentru turiști, fie că vorbim de vile, pensiuni, hoteluri sau restaurante. Astfel, în atenţia autorităţilor a ajuns un memoriu de prezentare a unui proiect ce privește construirea unei pensiuni turistice de tipul P+1E. Imobilul va fi construit pe raza stațiunii Olimp și lucrările vor cuprinde și amenajarea unei zone de parcare care va cuprinde locuri de parcare în incinta proprietății, alei pietonale și spațiu verde. Este o nouă investiţie în sudul litoralului, venită să completeze proiecte imobiliare ori turistice deja în derulare, unele amintite de dată recentă chiar de către ministrul Turismului, Mircea Dobre. Astfel, acesta făcea referire, recent, la chinezii care investesc în sudul litoralului. Şi nu doar ei!

Revenind la pensiunea amintită mai sus, atrage atenţia prin faptul că beneficiarul este firma S.C. TOURISM CONSULTING & MANAGEMENT S.R.L cu sediul social în stațiunea Neptun-Olimp. Aceasta îi aparține lui Nicolae Moroianu și Stelian Hagi. Nicolae Moroianu este celebrul consilier din Mangalia care a acceptat să apară pe listele pentru parlamentare pe post de candidat pentru Senat din partea ALDE. Însă, despre Nicu Moroianu s-a tot scris de-a lungul timpului din postura de hotelier, de manager al unor unităţi de succes din sudul litoralului, iar acum – de politician, critic vehement al actualului primar al Mangaliei.

Pe lângă numele lui Moroianu, interesanţi sunt şi cei care deţin terenul pe care se va investi! Astfel, terenul pe care va fi amplasată clădirea se află în proprietatea a S.C. HOLIDAY CLUB OLIMP S.R.L. care a constituit asupra acestuia dreptul de superficie în favoarea S.C. TOURISM CONSULTING & MANAGEMENT S.R.L. pentru o perioadă de 15 ani, prin „actul de constituire a dreptului de superficie”. La S.C. HOLIDAY CLUB OLIMP S.R.L. acționară este Elena Verioti, fiica milionarului constănțean Gheorghe Verioti. Tânăra mai deține și un magazin de decorațiuni la București.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
er un ladro
0
0
chi ricorda il forno del 23 agasto??
1
0
De ce spune-ti ca nu se investeste !!! Langa posta veche, marele YBO a facut un hotel cu un etaj in plus,sub ochii ingaduitori ai primarului si ai marelui sef de la urbanism PAUL.Pe plaja marele Luca si-a construit o gramada de birouri transformate ulterior in magazine cu avizul celor doi mafioti.Belgianul lang LUCA isi trage si el hotel pe plaja ca doar nu este mai prost...si exemplele pot continua sub oranduirea navetistilor!!!!!!1
3
0
Adica pana la urma Radu a inceput sa faca sa se miste lucrurile pe litoral daca te-ai apucat de abia acum sa investesti!
4
4
Auzi la voi manager de succes! Pai derbedeul asta a bagat Cocorul in insolventa.O nulitate cu mult tupeu, un oportunist si 0 pregatire profesionala. Nu mai promovati nulitatile chiar daca platesc publicitate
11
3
Bai scarbelor, nu va e rusine sa prezentati o investitie cu capital privat, cu capital romanesc, in modul asta tendentios? Sunteti niste dejectii ale societatii in frunte cu primarul care a platit acest articol! Daca omul acesta investeste este un lucru foarte bun, speram si noi cei care locuim in Mangalia sa ne putem recapata mandria si bucuria de a locui in aceasta zona superba! Ati furat tot, ati furat pana si speranta noastra ca se va schimba ceva vreodata! Moroianu este cunoscut ca director al hotelului Cocor, care este o emblema pentru statiunea Olimp!
10
9
Campingul din Olimp era la HOLIDAY CLUB OLIMP. Asociatul lui HOLIDAY este VERTUTI CON TTV detinuta de ... Gheorghe Veriotti. Adica in articoul de mai sus vorbim de aceeasi Marie cu alta palarie. Apropo, si-au platit taxa de paragina pe activele lor ??
8
5
Sunt atat de prost incat incep sa platesc articole la Replica prin care sa incerc sa defaimez oameni care incearca sa faca ceva pentru turismul din sudul litoralului pe care seful meu Radu Cristian l-a lasat in paragina! Am venit de la Constanta cu Radu, Romulus si altii si nu suntem decat pe capatuiala, de facut nu facem nimic! Suntem niste limbrici abia iesiti din anus!
10
4
Axsta de mai jos esti cel putin idiot. Sau esti Colgiu. Din ce scrie mai sus e o investitie privata pe teren privat. Sa dea Domnul sa fie cat mai multe. Din cauza unor tembeli ca tine si ca seful tau Radu Cristian s-a dus dracu tot turismul de pe litoral. Daca investea ala de la Mera care va da spaga si construieste ilegal apareati prin presa si va umflati ca ati adus investitori. O sa putreziti in puscarie scarbelor.
8
6
Ca niste mafioti din devalizarea primariilor din Constanta si Mangalia altii isi fac vile in statiunea Olimp sub pretextul ca a cumparat chinezii terenuri si locatii sa le reabiliteze cand de fapt santeti voi mafia din primarii in increngatura cu milionarii de carton constanteni care prin furaciuni de la stat va rotunjiti conturile din banii de pe terenurile statului care il jumuliti voi ilegal pai ce consilier esti tu daca vinzi statiunile la constanteni lui Nicusor si Mazare ca esti tu alde partidul fostilor securisti de litoral dna scrie pe voi.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367