REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Firma în care senatorul Moga figurează ca asociat mai ridică o vilă la Năvodari

Firma în care senatorul Moga figurează ca asociat mai ridică o vilă la Năvodari

Replica API 22 martie 2017 | 12:49 1843

Nicolae Moga

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar investitorii imobiliari iau cu asalt Agenția Pentru Potecția Mediul Constanța. Din ce în ce mai multe vile se construiesc la Năvodari, mai exact în zona Mamaia Nord. Asta își dorește și firma TRACON SRL (de care nue ste străin şi senatorul Nicolae Moga) care dorește un aviz pentru proiectul „Construire imobil D+P+2E-vilă turistică și împrejmuire teren”. Beneficiarul doreste realizarea unui imobil D+P+2E cu functiunea de vilă turistică fiind compusă la demisol din zona de recepție și spații tehnice ce folosesc funcționării spațiilor de cazare de la nivelele superioare. Suprafața construită a demisolului fiind de 349.33mp. La parter, etajul 1 și etajul 2 se află 19 unități de cazare (6 apartamente cu două camere și 13 camere duble). Suprafața construită a parterului și a etajului 1 este de câte 349.43mp pe nivel, iar etajul 2 are o suprafață de 277.82mp. În scopul asigurării necesarului de locuri de parcare se propune amenajarea unui spațiu destinat parcării de autovehicule, la nivelul cotei amenajate a terenului cu o capacitate de 20 de locuri de parcare, necesarul fiind de 19 locuri de parcare conform reglementarilor din PUZ care obliga asigurarea de locuri.

Despre firma Tarcon SRL

Societatea Tracon SRL are sediul social în Brăila, pe strada Vapoarelor. Firma a fost înfiinţată în anul 1991 şi are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Asociaţii societăţii sunt: Mihai Manea, născut în luna iulie a anului 1956, în judeţul Buzău, cu o cotă de participare la profitul şi pierderile companiei de 98,16%, şi Nicolae Moga, senator PSD de Constanţa, născut în luna octombrie a anului 1952, în judeţul Constanţa, cu o cotă de participare de 1,83%. Petrişor Lucian Ninoiu, născut în luna noiembrie a anului 1966, în Brăila, deţine calitatea de administrator al societăţii. În anul 2011, societatea deţinută de Nicolae Moga deschidea pe litoralul românesc, mai exact în nordul staţiunii Mamaia, unul dintre cele mai luxoase hoteluri, Arena Regia. Tracon SRL investise, la acea dată, peste 35 de milioane de euro, după cum anunţase Mihai Manea, directorul societăţii şi fost prefect al judeţului Brăila.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti zero barat ,dupa cum scriiEsti identic cu Samoila
8
0
Omului asta, cu toate eforturile depuse, tot ii mai curge tarana din buletin. Un tzoparlan autentic.
1
0
Mai bine construia si el o partie de ski pe plaja la Navodari pt ca a mai costruit una la ion corvin pe care nu s-a schiat .
1
0
pe tonti cei ce au votat ca asta sa mai primeasca inca un mandat, de parca nu ai ajungeau banii de la firmele ce si-lea tras tot in aceasta vreme de parla parla. Aici sa actioneze parchetul, dar cu siguranta din cauza lor pleaca aia in masa de la parchet si justitie !
1
0
S au nascut cu vile!... de unde rasa masi au politicienii atata banet.....DNA-ul..... pe ei, Grijania mami lor de talhari
6
2
Verificati intai si pormo dati articolul . Nu este nimic adevarat . Ziar de 2 lei . Rusine sa va fie .
3
6
Da pe balbaita de Dana Lazar de ce nu zici nimic ca nu stie pe ce lume este .
4
10
O mai sprijina mult pe isterica aceea de la Pensii, pe Samoila?Ar trebuie sa vina sa vada cum se poarta nebuna cu petentii si cu personalul.Tin in functii toate incompetentele , sa o trimita la pensie.Psd-ul pune pe functii toate nebunele.
19
2
Pe hotu asta nu-l vede nimeni
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218