REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FIRMA lui ȘTEFANCU a SCĂPAT de AMENZILE pentru neplata TAXEI de POD

FIRMA lui ȘTEFANCU a SCĂPAT de AMENZILE pentru neplata TAXEI de POD

Replica API 25 septembrie 2021 | 00:32 5835

Reprezentanții Bry Logistic Global SRL, din Agigea, au scăpat de amenzile pentru neplata peajului (taxa de pod). Aceștia au mers în instanță, cerând anularea lor sau înlocuirea cu avertismente, menționând că procesele verbale în cauză au fost comunicate, prin poștă, la vechiul sediu al societății, deși sediul oficial declarat la ORC era la acel moment în altă parte, respectiv la noua adresă. Menționăm că administrator al firmei este Silviu Ionel Ștefancu, tot el fiind și unic asociat.

Bry Logistic Global SRL

Bry Logistic Global SRL a precizat că a luat cunoștință de procesele verbale respective la data de 02.03.2021 și nu a putut să își expună obiecțiunile, menționând că descrierea faptei este insuficientă. În dovedire, petentul a anexat înscrisuri. Chiar dacă intimata, adică Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA - Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică – CESTRIN a arătat că nu are nici obligația și nici posibilitatea legală de a interoga o altă bază de date, cu excepția D.R.P.C.I.V., instanța, după ce a analizat textele de lege, a constatat că procesul-verbal nu a fost comunicat niciodată în mod legal contravenientului. ”Intimata nu a făcut dovada legalei comunicări a procesului-verbal în cauză, la sediul persoanei juridice de la data comunicării, prin predare personală sau prin intermediul poștei, astfel cum dispozițiile legale antemenționate, interpretate prin Decizia 10/2013, prevăd în mod imperativ”, potrivit deciziei instanței.

Mai exact, aspectul că a fost realizată comunicarea proceselor-verbale la un fost sediu al petentei, precum și acela că petenta nu a informat intimata privitor la schimbarea sediului nu prezintă relevanță în cauză, de vreme ce, în baza art. 18 și 24 c.civ., modificarea sediului petentei i-a devenit opozabilă și intimatei, începând cu data de 15.01.2020 (data modificării sediului în Registrul Comerțului, f.21), potrivit dispozițiilor legale antemenționate.

Astfel, plângerea contravențională formulată de Bry Logistic Global SRL a fost admisă, iar procesele verbale au fost anulate. Decizia Judecătoriei Constanța nu a fost definitivă, apelul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 20.09.2021.

Menționăm că S.C. Bry Logistic Global SRL are sediul în Agigea, a fost înființată la data de 12 martie 2013, iar obiectul principal de activitate este: transporturi rutiere de marfă. Printre serviciile oferite se numără și: Parcare camioane, spălătorie camioane și autoturisme, vulcanizare camioane și autoturisme, stație ITP, verificare Tahograf și service camioane.

Ștefancu agresat

În anul 2020, Bry Logistic Global SRL a raportat o cifră de afaceri de 7.506.487 ron, cu un profit de 228.849 RON și un număr de 22 angajați, după 8 ani de activitate.

Firma este administrată de Silviu Ionel Ștefancu, el fiind și unic asociat. Precizăm că, în trecut, Ștefancu a ajuns în atenția opiniei publice întrucât a fost victima unei agresiuni. Detalii aici: DETALII și PROPUNERI de ARESTARE în dosarul afaceristului tăiat de membrii unui clan interlop

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este un om care dacă mai trăiesc o viata nu cred ca mai găsesc ca Silviu Cine vorbește urat de el, înseamnă ca nu il cunoaște sau mai zis sunt invidioși
1
0
Ai aparut pe tapet baiatu nostru
5
8
Silviu, cel mai dulce Caracter, respect Silviu
14
1
E baiat respectuos Silviu cu toate ca nu il stiu prea bine
15
1
Dui bani lui Nita pisatule numai sifona
7
8
Este dator vandut bry
8
12
Sa traiasca Silviu , cel mai dulce baiat de la Agigea !
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102