REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Firmele inselate cu complicitatea angajatilor bancilor sunt ale unor consilieri din Cobadin

Firmele inselate cu complicitatea angajatilor bancilor sunt ale unor consilieri din Cobadin

Replica API 23 noiembrie 2010 | 00:00 826

BCR nu comenteaza

BCR nu comenteaza

Poliţiştii constănţeni anchetează în această perioadă un caz de înşelătorie privind livrarea unor îngrăşăminte chimice către două firme din Cobadin. Zam Co SRL este o societate administrată de consilierul local PNL din Cobadin, Cornel Zamfir, iar cealaltă, Agro Company Ţăpuş, este administrată de consilierul local PSD din localitate Liviu Ţăpuş.

Cei doi au fost lăsaţi de către escroci fără aproximativ 400.000 de lei. "Pe data de 17 noiembrie au introdus unul dintre cec-urile pe care eu le-am emis în schimbul mărfii. A doua zi aveam o plată de făcut şi am constatat că dispăruseră 145.000 de lei din cont. Cei de la BCR Basarabi nu au avut vreo explicaţie anume şi tind să cred că escrocii aveau informaţii de la BCR Bucureşti, de la cei care îmi administrează conturile", a declarat Zamfir pentru Replica de Constanţa. Consilierii au ajuns să cumpere îngrăşământ (uree) de la respectivii indivizi printr-o recomandare făcută de un cunoscut care susţinea că a mai lucrat cu ei. "Aşa lucrăm în agricultură, nu a fost nimic care să ne trezească suspiciuni. Am verificat firma, Sandra Blue din Piatra Neamţ şi am văzut că are ca obiect de activitate şi furnizarea de îngrăşăminte. Ne-am încântat că era vorba despre uree şi că este mai ieftină, astfel am ajuns să semnăm cu ei. Păreau a fi de încredere", a mai adăugat Zamfir. Patronul susţine că ar mai exista şi alte firme care au semnat contracte cu escrocii, cu aceleaşi modalităţi de plată, dar care nu au avut disponibil în conturi sau au avut doar sume mici. În ceea ce îi priveşte pe reprezentanţii BCR Basarabi, aceştia au refuzat să comenteze în vreun fel suspiciunile ce planează asupra lor, invocând confidenţialitatea acestor informaţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218