REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
32.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Fiul consilierei Linica Stan, prins beat la volan după ce a făcut accident!

Fiul consilierei Linica Stan, prins beat la volan după ce a făcut accident!

Mirela PASCAL 2 octombrie 2023 | 00:00 6111

Linica Stan este un nume controversat în Mangalia. De-a lungul timpului, aceasta a ocupat funcții sus puse la stat, în prezent fiind consilier local și membru în Consiliul de Administrație al spitalului, de unde încasează un venit substanțial lunar, la care se adaugă pensie destul de frumușică. Linica Stan a avut și probleme cu ANI ,anul trecut, după ce inspectorii au constatat că, în calitate de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea unor Hotărâri ale C.L. prin care au fost alocate sume de bani din bugetul local către o asociaţie de utilitate publică. Printre membrii fondatori ai acestei asociații se află și o organizație al cărei președinte este Linica Stan, precum și o societate la care soțul, Aurel Stan, și fiul acesteia, Aurel Daniel Stan, dețin calitatea de unic asociat și administrator. Evident, prin adoptarea acestor Hotărâri ale C.L. s-a  creat un avantaj patrimonial pentru aceste două entități. Și, pentru că tot am adus vorba de fiul consilierei pensionare, aflați că, recent, a fost condamnat după ce s-a urcat beat la volan și a făcut un accident cu victime.

Fiul consilierei Linica Stan, prins beat la volan dupa ce a facut accident!Aurel Stan, fiul Linicăi Stan

Aurel Daniel Stan, fiul Linicăi Stan, este cunoscut în Mangalia, prin prisma afacerilor pe care le derulează. Deține hotelul Saturn, care funcționează pe societatea Fimest Turist, controlată de Aurel Daniel Stan și de soțul Linicăi Stan, Aurel Stan. În paralele, familia Stan se mai ocupă și cu alte lucruri, printre care fundația care i-a adus consilierei starea de incompatibilitate. 

Fiul consilierei Linica Stan, prins beat la volan dupa ce a facut accident!hotel Saturn

Stan s-a aflat în conflict de interese, după ce în calitate de consilier local a participat la deliberarea și adoptarea unor Hotărâri ale Consiliului Local Mangalia prin care au fost alocate sume de bani din bugetul local către o asociaţie de utilitate publică. Printre membrii fondatori ai acestei Asociații (n.red. OMD Mangalia) se află și o organizație al cărei președinte este Linica Stan (n.r. Organizatia Patronala Mangalia), precum și o societate la care soțul și fiul acesteia, dețin calitatea de unic asociat și administrator.

Fiul consilierei Linica Stan, prins beat la volan dupa ce a facut accident!Linica Stan

În timp ce Linica Stan încearcă să anuleze raportul ANI, la Curtea de Apel București, fiul acesteia, Aurel Daniel Stan, are de executat o pedeapsă de 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins beat la volan. Și, nu a băut un păhărel de vin... a fost atât de amețit încât nu a reuşit să sufle în aparatul etilotest, astfel că a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  În urma analizelor biologice, a fost determinată o alcoolemie de 1,98 g 0/00.

Condamnat la un an cu suspendare

Precizăm că Aurel Daniel Stan a fost prins de polițiti anul trecut, după ce a provocat un accident rutier cu victime.  Prin ordonanţa din  data de 11.08.2022 s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă, iar la data de 27.09.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Aurel Daniel Stan, în calitate de suspect. În iulie a.c., a fost condamnat la 1 an cu suspendare, și pus să presteze muncă în folosul comunității. Procurorii nu au fost de acord  cu decizia, considerând că e mult prea blândă, probabil, așa că au formulat apel. Primul termen a fost stabilit pentru 12 octombrie însă, având termenul a fost preschimbat, fiind stabilită data de 16 noiembrie.

Fiul consilierei Linica Stan, prins beat la volan dupa ce a facut accident!

Linica Stan, ascensiune fulminantă

Reevenind la Linica Stan, precizăm că aceasta este o apropiată a primarului Cristian Radu, l-a suținut în campanie și îi făcea lobby.  Este unul dintre cei mai dotați financiar consilieri locali din Mangalia.

Fiul consilierei Linica Stan, prins beat la volan dupa ce a facut accident!

Are nu mai puțin de 10 terenuri, dintre care 9 sunt doar în Mangalia, iar unul în Eforie. Tot în Mangalia are și două case, dar și mai multe spații comerciale. Linica Stat deține, de ceva timp, statul de pensionară, având o pensie de peste 8000 de lei pe lună. Și soțul ei, Aurel Stan, care e pensionar, câștigă peste 15.000 de lei pe lună. Stan a fost și director general al THR Marea Neagră. La scurt timp de la numire, a apărut  Saturn în un hotelul de 5 stele, controlat acum de fiu și de soț.  O investiţie de milioane de euro, derulată prin două firme, Linaur Prodeximtur SRL, şi apoi prin Fimest  Turist SRL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum le știți voi pe toate!Sunt 4-5 care comentează la toate articolele acestei fițuici care scrie articole platite ca sa poată sa supraviețuiască,doar asta este economia de piața.Cât despre acest baiat care a călcat pe bec,este ceva uman si poate ca a tras niște concluzii care ii vor folosi pentru viitor.Voi ăștia care comentați numai negativ,sunteți plini de ura,de invidie si de prostie,aveți sufletele negre.
6
0
Sa-i sugeti p**a lui Aurel,se vorbește ca sta bine pe cariceps!
3
0
Cât a fost Linica la conducerea THR a fost bine pentru toată lumea,aveam și noi siguranța locului de munca,acum e jale,toată lumea acasă și toate unitățile închiriate.Asta nu mai scrieți mercenarilor!
10
0
Fiecare om are păcatele lui,nimeni nu este perfect.Replica,ziarul lui Murat a început campania electorală,o campanie murdara si fără scrupule.Aurel,are păcatele lui dar nimeni care-l cunoaște nu poate sa zică ceva rău despre el,sau mai multe bune decât rele.Succes si multă sănăt**e frate!
12
0
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră... Contra cost!!!!
7
0
oare cand o sa scapam de acesti paraziti care ne jumulesc de 30 de ani ?Cand vor veni tineri care sa faca ceva si pentru oras .Nu i e frica doamnei ca are prea mult ?
2
6
Acest articol nu este pentru Aurel,este pentru Linica,Murat a intrat in campanie și folosește toate pârghiile ca sa dea in oamenii de casa ai lui Radu. Linica Stan a ieșit la pensie acum 10-12 ani și de atunci s-a ales prăpădul cu Thr-ul,cifrele sunt publice.In schimb Directorul Filip suge de la doua țațe,de la primăria lui Radu și de la Murat.Oameni buni treziti-va ca ne așteaptă vremuri foarte grele!
16
2
Daca ar fi fost somer,lua sigur doi ani cu suspendare chiar si fara sa fi facut victime.
3
10
Nu are cum sa te cheme Aurel si sa ai succes in viata in acelasi timp
1
12
Aurică,mai lasa paharul,măi mamă,măi!
5
7
hoatza care a platit bani fuurati sa intre in politica ca sa fuure mai mult
12
16
Aurel,un băiat de zahăr.Capul sus tata,mult respect!
18
2
Mai de ce bei ma? Mai de ce bei mai la volan? Daca era in parcare la Auchan era altceva dar pe strada?
7
10
Dacă îl cunoșteați măcar 10% pe Aurel nu ati mai fi scris prostiile astea.Acest baiat este un om adevărat,un domn,a ajutat si ajuta o gramada de oameni,unora le-a redat șansa de a mai trai.Așa suntem noi romanii judecam înainte sa cunoaștem oamenii,păcat,mare păcat!
18
7
in politica se incearca si se ...reuseste tot felul de artificii financiare sa se castige fara prea mult efort, doar cu ...galgara verbala ! nu se satura de bani veniti din orice, numai din munca nu, iar cand numai au ,,sunt pe drojdie,,! si o iau de la capat ! cei ce muncesc si au muncit o viata se tarasc de pe o zi pe alta, astea sun legile facute sa fie ocolite de unii!
5
10
Ce răutate de articol! Acest lucru se poate întâmpla oricui,doar suntem oameni.Sunt alții in Mangalia care au omorât oameni pe trecerea de pietoni și nu au făcut o zi de pușcărie.
20
8
A facut mari manevre
9
12
Cand va zic ca, coruptia ucide, voi, Batman, Batman. Daca omora acum pe cineva, cine raspundea?
10
12
Jeg de om aceasta muiere! O mare nesimtita si hoata!
14
18
Asta a știut doar sa toace banii lui ma-sa și sa facă copii. În ceea ce o privește pe Stan Linica, asta da femeie. A știut ce a vrut. A furat? Bine ma cinstitilor ca voi erati maicute în locul ei.
9
23
La ce meclă are Aurică…doar nu doreati sa gandeasca ca un savant?!
24
16
Aceasta farmazoana este un fel de buzatu 3 la pătrat dacă ar ști lumea cât a furat această bună epava și etc are ore DNA abar de furturile ei înainte de Piticul porno Cristian și acum. De ce nu se sesizează. Odată să se vadă cum este doamna consilier iar acest pui de farmazoana sa facă măcar 2 ani cu executare să vadă cum este la poarta albă
20
14
În consiliu de administrație a spitalului condus de "PANORAMA" Alina "ți " de "ți ". Apropo amândouă aveți curul mare și aruncat în parti. Soția primarului Pitiponc este o păpușă.
15
15
Stati linistiti o sa facă munca în folosul comunității la mine! Au mai fost și alții pe care i-am pasuit.
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510