REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck, accident după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! VIDEO

Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck, accident după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! VIDEO

Replica API 29 iunie 2022 | 00:00 718

Ben Affleck și Jennifer Lopez, neglijenți? Samuel, fiul de doar 10 ani al actorului de la Hollywood, a intrat într-un autoturism, după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! Întreg momentul a fost filmat!

La doar 10 ani, Samuel, fiul lui Ben Affleck din căsnicia cu Jennifer Garner, a fost lăsat la volanul unui „monstru” pe 4 roți, un Lamborghini. Băiețelul se afla alături de tatăl lui și de partenera acestuia, Jennifer Lopez, la un eveniment de prezentare al mașinilor de lux, din Los Angeles, scrie click.ro.

Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck a ciocnit un Lamborghini de un BMW!

În timp ce J Lo și Ben admirau mai multe bijuterii pe roți, ajunși în fața unui Lamborghini galben, actorul i-a permis fiului său să se urce la volan, în timp de bolidul de lux avea motorul pornit! Samuel nu a stat mult pe gânduri și a băgat bolidul în marșarier, intrând într-un BMW care era parcat în spate. Jennifer Lopez se afla pe bancheta din spate a mașinii în momentul impactului.

După producerea incidentului, actorul s-a grăbit să își verifice fiul, după care s-a deplasat către spatele mașinii să „cerceteze” situația. Speriat, fiul lui l-a urmat, cei doi fiind fotografiați ulterior în timp ce se îmbrățișau, starul de la Hollywood liniștindu-și, astfel, fiul.

Nu au fost înregistrate pagube

Deși din filmările de la fața locului se poate observa cum cele două autoturisme de lux s-au atins, atât Ben Affleck, cât și un reprezentant al evenimentului au declarat că nu au existat pagube materiale. Viteza mică nu a putut genera un impact suficient de mare încât cei doi bolizi să sufere modificări, având în vedere că erau parcați și foarte apropiat, iar situația nu a degenerat, din fericire.

Samuel este unul dintre cei trei copii pe care Ben îi are cu fosta soție, Jennifer Garner, de care a divorțat în 2018. Foștii parteneri sunt, de asemenea, părinții fiicelor Violet, 16 ani, și Seraphina, 13, în timp ce viitoarea soție a lui Ben, Jennifer Lopez, îi are, la rândul ei, pe gemenii Emme și Max cu fostul soț Marc Anthony.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218