REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fiul fostului poliţist Saragea a intrat în greva foamei pentru „dreptate”

Fiul fostului poliţist Saragea a intrat în greva foamei pentru „dreptate”

Replica API 25 februarie 2016 | 08:20 298

Protest în faţa Parchetului

Protest în faţa Parchetului

Florin Saragea

Fiul fostului comisar şef Marian Saragea, din nou în atenţia publică! Supărat că un medic stomatolog l-a mutilat şi că autorităţile nu sunt de partea lui, Florin Saragea, căci despre el este vorba, a decis miercuri, 24 februarie a.c., să intre în greva foamei. Acesta a mers în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanţa, ţinând în mână o pancartă prin inreermediul căreia a transmis un mesaj: „Greva foamei pentru dreptate”.

Florin Saragea este un personaj destul de cunoscut în Constanța. În trecut, el s-a făcut "remarcat" în urma mai multor incidente soldate cu dosare penale. El a intrat, întâi, peste soţia sa, cu care se află în divorţ, pentru a-i lua copilul de un an, însă a venit înarmat cu un cuţit. Abia după intervenţia poliţiştilor a lăsat copilul din mână. În 2009, el a făcut circ la Cumpăna, după ce a fost oprit în trafic, întrucât conducea o maşină fără numere de înmatriculare. Supărat pe "tupeul" oamenilor legii, care i-au cerut actele, el a scos acelaşi pistol cu gaze, ameninţând poliţiştii.

El a fost dus forţat la sediul Poliţiei, unde, ca să îi impresioneze pe poliţişti, a simulat o criză de epilepsie. Poliţiştii i-au găsit în maşină, la acea vreme, mai multe legitimaţii false, dar şi mai multe gloanţe, a căror provenienţă nu a putut-o justifica. Miercuri, a dorit să se facă din nou remarcat, de data aceasta protestând în fața sediului procurorilor. Saragea a dorit să își arate nemulțumirea cu privire la situația în care se află de mai bine de 3 ani. Mai exact, constănțeanul susține că medicul stomatolog Marcela Munteanu l-ar fi mutilat.

Acesta a apelat la serviciile dentistului pentru niște implanturi, însă lucrarea ar fi fost făcută de mântuială, motiv pentru care a suferit numeroase infecții, iar osul din cerul gurii ar fi putrezit. Bărbatul acuză că lucrarea ar fi fost făcută cu materiale de proastă calitate, suferind 18 intervenții medicale. Ulterior, Florin Saragea a avut nevoie de nu mai mult și nici mai puțin de 200 de zile de îngrijiri medicale.

Deși, coșmarul tânărului a început încă din anul 2013, dosarul se află în continuare pe rolul instanțelor din Constanța, s-a plâns bărbatul. Acesta a apelat atât la Poliție, cât și la Colegiul Medicilor Stomatologi din România, unde acesta a făcut plângeri împotriva medicului. Însă, Florin Saragea se declară indignat de faptul că rezultatele întârzie să apară. În urma reclamației depuse, Comisia de Disciplină a Colegiul Medicilor Dentiști din România a decis ca doctorul Munteanu Marcela să fie sancționat cu interzicerea efectuării de manopore de implantologie pe o perioadă de șase luni.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a promis că-i va studia dosarul

Forin Saragea a renunțat la grevă după ce prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Gill Julien Grigore Iacobici i-a promis că-i va monitoriza cauza. Saragea va merge în audiență săptămâna viitoare și speră în rezolvarea situației. „În jurul orei 15.00, am discutat cu el și am convenit să înceteze protestul pentru că acest fapt nu-i va soluționa dosarul. El n-a venit până acum la mine, n-am știut de solicitările lui. Voi monitoriza cauza spre soluționarea ei legală și temeinică“, a declarat, pentru Replica, procurorul șef Gill Julien Grigore Iacobici.

Mirela Sorina PASCAL, Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614