REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FIUL FOSTULUI PRIMAR din CERNAVODĂ, CONDAMNAT cu EXECUTARE

FIUL FOSTULUI PRIMAR din CERNAVODĂ, CONDAMNAT cu EXECUTARE

Replica API 15 ianuarie 2022 | 23:23 8776

Marius Tiberiu Hânsă, fiul fostului primar din Cernavodă, a fost condamnat pentru delapidare. El a ”bifat” 1 an și 4 luni pentru această faptă, însă, având în vedere că anterior a mai fost condamnat, într-un alt dosar, la 4 ani și 2 luni, instanța a contopit pedepsele și i-a aplicat pedeapsa cea mai grea, de 4 ani și 10 luni de închisoare, cu executare. Decizia aparține Judecătoriei Medgidia și a fost pronunțată pe 11 ianuarie a.c. Alături de el a fost condamnat și Nicolae Costache, ambii acuzați pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidate, întrucât ar fi scos bani din conturile firmelor pe care le administrează (între care și SC NKC Magnetism Construct) fără a avea documente justificative.

Gheorghe Hânsă

După ce a fost achitat în unul dintre dosarele în care a fost judecat, în urmă cu fix un an a fost trimis în judecată în altul. Pentru delapidare, de data aceasta. Alături de el, inculpat apare și Nicolae Cristache, familiarizat și el cu dosarele penale întrucât a mai apărut și în altele, în calitate de administrator la SC NKC Magnetism Construct. Magistrații i-a condamnat pe ambii la peste 4 ani de închisoare, după cum urmează:

Tiberiu Hânsă, 1 an și 4 luni, însă, având în vedere că anterior a mai fost condamnat, într-un alt dosar, la 4 ani și 2 luni, instanța a contopit pedepsele și i-a aplicat pedeapsa cea mai grea, de 4 ani și 10 luni de închisoare, cu executare.

Nicolae Costache -2 ani cu suspendare însă, fiind condamnat anterior într-un alt dosar, judecătorii i-au aplicat aplică pedeapsa cea mai grea de 3 ani și 6 luni închisoare, la care se adaugă un sporul obligatoriu de 8 luni închisoare reprezentând o treime din cealaltă pedeapsă, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa rezultantă de patru ani și 2 luni închisoare cu executare.

Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Medgidia și nu este definitivă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba esti nebun de frica ,a plecat ala din tara ,poti sa io tragi linistit lu Vera acum
2
0
Comandasule deja e ancheta pe numele tau
1
1
Eu io trag lu Vera de doi ani ..... Memet va fi nasu nostru ,sa ne fie de bine.
3
1
Gety analfabetu o sa ne bage asfalt in casa doar sa fure banu public in cardasie cu negoita si serif carora le face vile la navodari
7
1
Ai dracu parlamentari cu legile lor,cica 1 an si 4 luni plus 4 ani si 2 luni intr-un alt dosar total 4 ani si 10 luni,nu ma 1,4 plus 4,2 face 5,6 ani cu exectutare fara drepturi pentru ca este recidivist,asa este normal.
5
4
Pe astia de acum cand ii ia cu via verde ca s a facut albastra si alte contracte cu iluminat umflat. Mai e putin si o sa papati chiftelute aruncate cu prastia.
13
1
Eu cand sunt de serviciu, cu CT18 PCV fac cumparaturi la Penny,plimb neamurile,mai urmeaza sa fac taxi,doar este sat fara stapani la locala Cernavoda!Apropo,umflam km si motorina o bag la CT 74 CMO
15
2
Juganaru de la politia locala e cel mai pervers dintr-e colegi lui ,un analfabet needucat
16
1
ce se naste din hot, din banul public fura
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218