REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fiul fostului primar din Cernavodă, evaziune fiscală de 600 de mii de euro

Fiul fostului primar din Cernavodă, evaziune fiscală de 600 de mii de euro

Replica API 7 octombrie 2011 | 00:00 146

Tiberiu Hânsă, trimis în judecată într-un nou dosar

Tiberiu Hânsă, trimis în judecată într-un nou dosar

Fiul fostului primar din Cernavodă Gheorghe Hânsă nu scapă de procurori, care vor cu orice preţ să îl vadă după gratii. Astfel, a fost documentat un al treilea dosar pe numele lui Tiberiu Hânsă privind afacerile derulate de acesta, unele chiar şi cu Primăria Cernavodă, el fiind trimis în judecată chiar în cursul zilei de ieri, pentru evaziune fiscală şi infracţiuni la legea societăţilor comerciale.

Conform unor surse judiciare, Tiberiu Hânsă s-ar face vinovat de crearea unui prejudiciu de 600 de mii de euro (sumă ce include şi penalităţi). "Nu a achitat taxe, nu a înregistrat activităţile derulate de societatea acestuia, a rulat sume de bani şi achiziţii de mărfuri cu ajutorul unor firme fantomă, ca de exemplu Agremin SA", au precizat aceleaşi surse. Acest nou dosar pe numele lui Tiberiu Hânsă a fost constituit cu ajutorul Gărzii Financiare de la Bucureşti şi cu ANAF Constanţa. Anterior, Tiberiu Hânsă, dar şi alte persoane, între care şi tatăl său, Gheorghe Hânsă, fuseseră trimişi în judecată pentru delapidare, fals şi uz de fals. Nu este însă singura problemă pe care a avut-o Hânsă junior, el fiind la un moment dat suspectat că a săpat într-un sit arheologic, însă a fost scos din această speţă. Referitor la acest nou dosar, facem precizarea că el vine într-un moment foarte prost, în sensul că tatăl lui, Gheorghe Hânsă, se pregăteşte să se concentreze asupra campaniei electorale, intenţionând să candideze pentru un nou mandat de primar al oraşului Cernavodă.

Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218