REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fiul lui Catană a ajuns șef de cabinet la Ministerul Transporturilor!

Fiul lui Catană a ajuns șef de cabinet la Ministerul Transporturilor!

Replica API 28 ianuarie 2022 | 23:21 6517

Fostul şef al IPJ Constanţa, Dumitru Catană, are de ce să fie mândru de fiii săi. Primul care a decis să îmbrăţişeze meseria tatălui său a fost Dan Alexandru Catană, care a fost admis la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" în septembrie 2009, în perioada în care comisarul şef Catană activa în cadrul Oficiului Naţional pentru Protecţia Martorilor. Doi ani mai târziu și fratele lui, Bogdan Mihai, a urmat aceeași cale. Dacă acesta din urmă a rămas în sistem, activând în cadrul MAI, Dan Alexandru Catană a dat Poliția pe ANR, iar astăzi a ajuns director de cabinet la Ministerul Transporturilor și în conducerea Portului Constanța.

Dumitru Catană

Fiul lui Dumitru Catană, Dan Alexandru, a urmat calea tatălui. În 2009, a intrat la Academie de Poliție. Doi ani mai târziu, şi cel de-al doilea fiu al lui Dumitru Catană, Bogdan Mihai, a intrat la Academie, fiind declarat admis în sesiunea din septembrie 2011, la trei luni după ce tatăl său ieşea la pensie, primul pe listă, cu nota 10. Dacă cel din urmă a ales să rămână în MAI, Dan Alexandru Catană a ajuns la ANR, prin 2014. În același an, a fost numit la Căpitănia Snagov, șef siguranță navigație.

Catană a început bine anul 2022

Iată că soarta a fost mai mult decât blândă cu Dan Alexandru Catană, la început de 2022. Odată cu schimbarea Guvernului și preluarea, de către PSD, a Ministerului Transporturilor, Catană a fost numit, la început de ianuarie, director de cabinet la secretarul de stat din cadrul MT. Nu a trecut mult, doar câteva zile, și a ajuns și în conducerea Portului Constanța, în Consiliul de Administrație, numit pe 22 ianuarie a.c.

traiectoria profesională a lui Catană Jr.

Alexandru Catană locuiește în București și este căsătorit cu un medic dentist. Potrivit declarației de avere, cuplul a strâns la nuntă 47.000 de euro. În afară de asta, Catană Jr. se mai laudă cu un apartament în capitală.

Cine a fost Catană Senior!

Dumitru Catană a fost şeful Poliţiei Constanţa în perioada august 2010- iunie 2011.Ulterior, a fost numit de ministrul Dan Şova în funcţia de director al Autorităţii Navale Române. Imediat, Dumitru Catană a decis să-l angajeze în subordinea sa pe Alexandru Dan Catană. În data de 28 august 2014, Alexandru Catană prinde postul tocmai la Căpitănia Zonală Giurgiu, după două luni, ajungând şef birou siguranţa navigaţiei la Căpitănia Snagov, așa cum am arătat, de altfel, și mai sus.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este cocalar de cocalar frate.
3
1
Cocalarul ala gelat expert pe naval al MT tinteste postul de director general al ANR. Noapte mintii.
4
1
Cocalarul asta gelat face parte din grupul de tineri experti pe naval al MT ? Sa vezi acum legislatie la naval ! Doino ai de la cine sa inveti !
53
1
De consilieri nu are nevoie domnul sef ? Unu ar fi baronul ANR de Giurgiu. Secund si l aduce pe comandantul Marin Bidon.
56
1
a fost demis personajul de mai sus din fotografie din functia de DG al ANR. Nu se va ridica niciodata macar pana la genunchiul lui Olea sau al lui GrigoreSCU.
64
0
De ce este pontata Floricica daca nu vine la servici.
0
0
OM ANGAJAT, POST DE CONDUCERE INFIINTAT IN INTERESEU UNEI PERSOANE, NU AL INSTITUTIEI PUBLICE ANR. BANII ANR-ULUI ARUNCATI PENTRU CA PUTEM. BARONUL DE LA CAPITANIA ZONALA SRL POATE SA-TI RASPUNDA LA INTREBARI.
68
0
Atunci cand crezi ca le-ai vazut si auzit pe toate si crezi ca nu te mai surprinde nimic apare o astfel de stire.......zic !
66
1
de asta merg treburile bine
7
0
Despre modul in care a fost angajat acest individ, daca a fost respectat ceva din procedura angajare personal, daca era necesar un post de Sef birou SN in parcul Herastrau cu salariu, indemnizatie de conducere, masina de serviciu, sofer la dispozitie nimic ?
87
1
Inca o dovada ca se duce dracului totul ! Un um umflat la rang de sef fara nici un merit personal. Rusine sa va fie !
92
1
Catana Seiko 5
12
0
hotiiiiiiiiii
16
0
Daca merita, sincere felicitari!!!
2
34
Rand pe rand toti te lasa prietene. prea mult capitania midia pentru un motorist. Mai vroia si director. Ha-ha. Si-a dat seama si perversul de catana care ti e limita
31
3
Cel mai sters inspector sef al IPJ Cta ! Petrov sa traiasca .
34
2
om fara relati
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614