REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Fiul lui Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5. Video

Fiul lui Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5. Video

Replica API 16 mai 2022 | 22:44 1487

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul Vlad Popescu, a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Sectorului 5, în locul tatălui său. Anunțul a fost făcut la un miting organizat de susținătorii primarului Piedone, în fața Penitenciarului Rahova, duminică, 15 mai.

Vlad Popescu

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, și-a luat angajamentul să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său, de la Primărie.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop.

Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe.

(…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu, scrie România TV, citată de stiripesurse.ro.

Magistrații Curții de Apel București au decis joi pedepsele pentru inculpații în dosarul Colectiv. În mare parte este vorba de pedepse înjumătățite față de decizia din fond.

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, față de 8 ani și 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

Joi seara, Piedone a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici urma de competenta. Si ne miram ca suntem Africa europei. C**u tie generalizata
0
0
De Jigodiile astea nici cu pushcaria nu scapi !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369