REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Fiul lui Nemirschi ȚEPUIEȘTE RAEDPP pentru că poate!

Fiul lui Nemirschi ȚEPUIEȘTE RAEDPP pentru că poate!

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:03 7454

Probleme pentru fiul fostulului viceprimar al Constanţei, Nicolae Nemirschi: RAEDPP vrea înapoi terenul pe care şi-a construit clubul nautic din Mamaia! Nicolae Nemirschi deţine în zona Picadilly un imobil cu destinaţia spaţii de cazare, unde şi locuieşte, de altfel, potrivit informaţiilor noastre. La aceeaşi adresă din Mamaia mai figurează şi societatea fiului său, Andrei, şi anume Maan Music Studio, al cărei asociat mai este şi Marcel Prodan, fostul impresar şi iubit al Alexandrei Stan. Societate în spatele căreia se află, tot potrivit unor surse, şi fostul viceprimar.

În urmă cu câţiva ani, Maan Music Studio a demarat procedurile pentru realizarea unui club nautic şi a unei anexe, construite pe terenul statului, administrat de RAEDPP. Însă nu a plătit către Regie cota parte din contract, şi nici suma minimă garantată, aşa cum s-a stabilit iniţial, prin contractul, fapt pentru care RAEDPP a început procedura în vederea rezilierii contractului. Curios este cum au reuşit reprezentanţii firmei să fenteze fosta conducere a RAEDPP atâta vreme şi de ce contractele nu au fost luate la puricat până acum?! Joi, 2 aprilie, reprezentanţii instituţiei au mers la faţa locului însă nu au fost lăsaţi să investigheze terenul. Anterior, au purtat discuţii la telefon şi cu Nicolae Nemirschi care a precizat că nu poate să-şi primească... musafirii pe motiv că se află în izolare.

Andrei Nemirschi

Nu respectă contractele cu RAEDPP

Firma fiului lui Nicolae Nemirschi se află printre multele societăţi din staţiunea Mamaia care nu respectă contractele de asociere încheiate cu administratorul terenurilor, RAEDPP. Aspect despre care vom vorbi detaliat, cu nume şi prenume, în ediţiile viitoare. Reprezentanţii Regiei au mers joi, 2 aprilie, în control pe terenul din Mamaia, zona Picadilly, pentru a sta de vorbă cu proprietarii construcţiilor de pe terenul statului. Nu au fost primiţi cu braţele deschise, ba din contră. Pentru că societatea Maan Music Studio, nu numai că a refuzat, de-a lungul anilor, să dea curs solicitărilor RAEDPP de a intra în legalitate, ba chiar se şi laudă că nu mai există nicio colaborare cu instituţia, RAEDPP va demara procedurile pentru a acţiona în instanţă societatea în vederea recuperării terenului şi, ulterior, pentru a-l „curăţa” de construcţii.

Nicolae Nemirschi

Cum a intrat Maan Music Studio în posesia terenului din imediata apropriere a vilei Premesse

Între RAEDPP şi SC Alrombond Management SRL a fost încheiat contractul de asociere 2951 la data de 15.11.2003, în vederea construirii unui imobil P+4E, amenajării, întreţinerii şi exploatării unui spaţiu alimentaţie publică, durata contractului fiind de 20 de ani, până la data de 14.10.2023. Firma era obligată să plătească cota parte din profitul impozabil începând cu data dării în folosinţă a spaţiului. Numai că, societatea a intrat în faliment, contractul încheiat de RADPP fiind „moştenit” de societatea fiului lui Nicolae Nemirschi, Maan Music Studio SRL. Asociaţii firmei, Andrei Nemirschi şi Marcel Prodan, fostul impresar şi iubit al Alexandrei Stan, s-au angajat să respecte contractul preluat de la SC Alrombond Management SRL, adică să plătească lunar 15 % din profit, dar şi suma minimă garantată, adică o chirie pe teren, lucru care nu s-a întâmplat.

Prin actul adiţional încheiat pe 27 februarie 2012, aferent contractului de asociere încheiat de Regie cu Alrombond Management SRL, READPP devine asociat cu SC MAAN Music Studio pentru terenul aferent obiectivului situat în staţiunea Mamaia, zona restaurant Picadilly. Asocierea consta în construire, amenajare întreţinere şi exploatare imobil pentru cazare, alimentaţie publică şi servicii conexe P+5-6, pe un teren de 1108 mp, urmând ca societatea să plătească cota de profit începând cu data dării în folosinţă, respectiv la data procesului verbal de recepţie terminare lucrări, dacă SC MAAN Music Studio SRL obţine documentele (CU şi AC) până la data de 23.11.2014 sau începând cu 23.11.2014, dacă nu obţine documentele.

Autorizaţii de construite obţinute ilegal?

Pe 20.11.2014 a fost eliberată autorizaţia de construire nr 1999 emisă de Primăria Constanţa, urmare a solicitării RAEDPP, prin care se autorizează construirea club nautic P+2E, construire anexă P+1E, garaje şi împrejmuire teren de către SC Maan Music Studio SRL. Deci, 2 etaje, şi nu 4 aşa cum era specificat în contractul de asociere. Curios este faptul cum a reuşit să obţină autorizaţia de construire, în condiţiile în care în contractul de asociere era specificat alt regim. RAEDPP spune că societatea a refuzat să semneze toate actele adiţionale propuse privind modificarea contractului.

La data de 4.02.2019 a fost eliberată o nouă autorizaţie de construire cu numărul 178, de către Primăria Constanţa, pentru modificare proiect autorizat anterior prin recompartimentare interioară şi modificare faţadă. Din nou, fără ca actul de asociere să fie modificat. Ca o paranteză, precizăm că aceeaşi autorizaţie se află şi pe masa judecătorilor constănţeni, după ce o asociaţie din Constanţa a cerut anularea acesteia.

Echipa RAEDPP, gonită de pe propriul teren

Miercuri, 2 aprilie a.c., reprezentanţii RAEDPP au sunat la numărul de telefon aflat în dosarul contractului încheiat cu SC Maan Music Studio, a răspuns Nicolae Nemirschi care a transmis că se află în autoizolare la domiciliu şi nu se poate deplasa pentru a ne asigura accesul la obiectiv şi ne va contactat. O echipă s-a deplasat la locaţia obiectivului. „Am constatat că respectiva construcţie, clubul nautic, era încuiată, înăuntru putând fi observate materiale de construcţie şi nu era terminată lucrarea. Încuiată era şi construcţia anexă P+11E, nu am putut vedea înăuntru acesteia, geamurile fiind obturate. Reprezentanţii RAEDPP au fost întâmpinaţi de către un domn care s-a recomandat Marius Gherasim care le-a transmis că, din informaţiile sale, contractul dintre RAEDPP şi Maan Music Studio este reziliat, motiv pentru care a şi depus cerere de cumpărare a terenului la primăria constanţa şi că el nu va mai permite accesul nimănui pe teren şi construcţiile respective” au transmis, la solicitarea ziarului Replica, reprezentanţii RAEDPP Constanţa.

Precizăm că, în trecut, fostul viceprimar al Constanței, Nicolae Nemirschi, intenționa şi el să investească, alături de fiul său, într-un imobil cu 8 etaje, în locul vilei Promesse, pe care o deține, alături de soții Mariana și Tudorel Economu, prin SC Deco Horeca SRL.

Sediu în Vila Promesse din Mamaia

Maan Music Studio SRL are sediul în Vila Promesse din Mamaia, deţinută de Andrei Nemirschi, fiul fostului viceprimar şi ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi. Nemirschi Jr. este, de altfel, co-fondator al Maan Music Studio, care deţine toate drepturile şi promovează muzica vedetei internaţionale Alexandra Stan. Andrei Nemirschi, în vârstă de 30 de ani, deţine 50% din SC Maan Music Studio SRL, cu sediul în vila 25 din Mamaia, alături de Vasile Marcel Prodan, de 33 de ani, de unde şi denumirea "MA(rcel)AN(drei)" a studioului. Nemirschi şi Prodan au înfiinţat firma care are ca domeniu de activitate realizarea înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală în martie 2009, iar până la succesul fenomenal al Alexandrei nu a înregistrat rezultate financiare deosebite.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru nenea "Executorul" de mai jos : Ne kkm pe tine mai securist fu..tu..t,mars la munca ma ordinar batran si nu mai comenta ca un sclav care esti.Si daca tot te duci la munca poate ii racolezi si pe prietenii tai din PSD ca sa mai produca statul niste bani din taxe si impozite,futu.va.n gura de lichele obosite. Respect platitorilor de taxe si impozite,va pupa Vasile
0
1
Daca ar lua cineva la puricat toate contractele incheiate de RAEDPP pe vremea lui Mazare...mare SURPRZIZA o sa aiba! Ce nume o sa gaseasca...pfffff! Se spune ca Mazare umbla cu lista spatiilor comerciale a caselor si terenurilor ce apartineau RAEDPP-ului! Si fostul sot al Raduleascai tot de la RAEDPP...a avut cv luat! Problema e ca in aceste aranjamente s-au complacut si directorii RAEDPP-ului! Contractele nu au fost semnate de Mazare...asa ca! Din Consiliul de Administratie de-a lungul timpului nu a facut parte omul de rand...ci smecherii!
1
1
asta abia trecea anul la fac.. , si e un betiv notoriu si fisu mai prost ca el
4
1
Nu mai vorbeste nimeni de Epstein?Nu se mai pun intrebari ca : de unde Clinton's atatia bani?Cum au facut Biden's banii?cam astea erau subiectele main stream pana in CORONA,dar acum totul e Corona si degeaba ca tot n au aparut videos de pe camera din celula lui Epstein...si uite asa cred ei ca au scapat dar nu scapa nimeni!
2
0
Nu o mai dati ma cu un partid sau altul acum cand in tara este situatie de urgenta dar mafioti isi continua activitatea infractionala pentru ca astia nu fura ca tigani din masini sau magazine ci sunt asosiati directorilor de la stat sau ai primarilor si chiar si acum nu ii deranjeaza nimeni pentru ca Romania se pare ca este un sat fara caini.
6
1
Si daca ne cunosti ne doare in p.....
5
1
gherasim este sageata...
6
2
Identitatea celor care au comentat este cunoscuta.
1
11
Amice Constanean la Puscarie sa Zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman
5
11
Asteptam un partid radical extremist , luati si executati toti...indiferent de culoarea politica , toti au furat si fura in mod egal !
13
1
Suntem in aceasta situatie din cauza unor imbuibati, slugi, spagari, lacomi, hoti, netrebnici si nemernici! Ii vedem, ii stim si acceptam de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sanatate. Opresti, fluturi, dragneni, ponti, melescani, basesti, fireni, nastaseni, tariceni, iohannesieni, orbani si lista asta nu se mai termina. Cand legea etrebuie respectata doar de fraieri! Pe un amarat il evacueaza instant daca nu-si plateste chiria o luna, asta mai e si arogant. Obraznicia astora ar trebuii stopata. Acum cand nu au cum sa fuga din tara, stau ca prostii visand la averea lor furata.
22
2
La puscarie cu mafia lui Mazare care a distrus Constanta. Desfiintarea PSD-ului.
26
3
la puscarie langa clovn si suina. Si dupa sa le duca Enceanu papica de dimineata cum i-o ducea lu clovnu si suina cand erau pe val. Niste slugi toti !
21
1
Famiglia Mazare isi vede linistita de afaceri murdare pentru ca poate ,pentru ca Fagadau este omul lui Mazare,pentru ca Mazare este aici,pentru ca Mazare nu a plecat,pentru ca Mazare a stiut pe cine numeste in locul lui.Pentru ca Fagadau este Mazare ,pentru ca PSD nu s-a saturat de furat.
21
1
uite cum a venit timpul sa platiti, se va ancheta fara discutie si daca se va gasi nereguli, pedepsele vor fi catre maxim
12
1
Doar nu au facut si fac de capul lor, totul este aranjat intre prieteni, caini, adica presa, latra, dar smecheriile merg mai departe, bravo lor, li se rupe de lege si de oricine!
11
0
S.C. FINE WINE S.R.L. - SC DECO FOOD SRL 12773 lei, A-B ACTIV DISTRIBUTION SRL - SC DECO FOOD SRL 9896 lei, GK SYSTEM SRL - SC DECO FOOD SRL 24442 lei, GOURMET PROVIDER S.R.L. - DECO FOOD SRL 15391 lei, SC IMPACT CONSULTING SRL - SC DECO HORECA SRL 3100 lei restante facturi si 6683 lei penalitati, PLASTY PROD S.A - DECO HORECA SRL 9236 lei
13
0
doi debili cu aere de mari afaceristi, dar bagati in toate magariile posibile. unde sunt infractiuni hop si ei. tepari de meserie
23
0
SUNT MANDRU DE BAIATUL MEU , INTAI FURI SI APOI TE ROGI SA TE IERTE
17
0
Nu pentru ca poate,ci pentru ca este nesimtit. Ca si tasu',sluga lui Mazare. Indivizi de tipul lor cred ca isi permit orice.De vina pt asta sunt inclusiv primarul-ca nu dispune RAEDPP sa dea peste bot celor care tot incalca legea, procurorii-politistii-judecatorii care spun ca aplica legea iin timpul oreor de program iar seara se intind la baute si mangle cu infractorii.Daca nu ei direct, atunci neamurile lor.De vina este si porcul de Stroe care a propus si votat in clm ca primaria sa nu ceara despagubiri lui Mazare pt jaful comis in Constanta.Un exemplu mai bun de cardasie nici ca se putea.
22
0
astia doi stau ca doua lipitori. se agata de orice situatie in care sa gasesc idioti care ii aduleaza
18
1
C-am tarziu i-ati luat la purifificat pe hotii astia care su furat impreuna cu Mazare,Constantinescu,Preda Ovidiu de la UAMS Agigea PSD-isti nenorociti care au furat Constanta si au ramas nepedepsiti si copiii lor au trait si traiesc invatati sa fraudeze si sa isi bata joc de altii ,speram macar acum in vremurile astea sa se pocaiasca de pacatele lor si Sa se apropie de Dzeu care nu mai suporta atata lacomie si nedreptate
26
0
Constantei! La parnaie cu ei!
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369