REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un bărbat într-un club de manele și a dispărut

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un bărbat într-un club de manele și a dispărut

Replica API 19 octombrie 2019 | 00:00 337

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un bărbat în Timişoara, în faţa clubului de manele al iubitei lui. Victima a vrut să intre în club, a primit un pumn, apoi o lovitură de cuţit.

Sâmbătă de dimineaţă, în jurul orei 5, un timişorean în vârstă de 29 de ani a vrut să intre într-un club de manele de pe Calea Aradului, din oraş. A fost oprit de administratora localului, care este iubita fiului lui Sile Cămătaru, după cum scrie Opinia Timişoarei. Femeia, susţine victima, l-a lovit şi l-a scos în stradă.

Acolo a fost atacat şi înjunghiat de Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru. După atac, acesta s-a făut nevăzut.

Victima a luat un taxi şi a sunat la 112, fiind preluat de o ambulnţă în drum spre spital, din taxi. Medicii i-au îngrijit rana şi bărbatul a fost externat.

Poliţiştii fac cercetari pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat.

Fiul lui Sile Camataru, Albert Florian Balint, a fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri. Tatăl lui e după gratii, la Penitenciarul Mioveni, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Idiotul ala care a fost injunghiat este un boschetar pe nume kalu are aere de smecher ca este sageata lui sasa ... a meritat fiecare cutit ....
2
2
Viitorul tarii e de aur. Descendentii mafiotilor continua traditia familiilor lor. Tare. Si se mai intreaba unii de ce plecam din tara asta bolnava incapabila sa puna ordine.
14
3
ca e la seful politiei acasa. Il ascunde pana isi retrage injunghiatul plangerea !!! Muie cu cacat justitiei corupte !!!
18
0
A disparut ca prin farmec. A aparut zana maseluta si l a facut invizibil.Hales bules
8
1
Daca mai traia hitler 2 ani le disparea samanta
26
2
SA SE PREFACA OAMENI LEGI CA NU AU AUZIT SI VAZUT NIMIC . UNDE NU AR FII CA SA SE OMOARE INTRE IEI ACESTI BORATI . SCAPA LUMEA DE LEPRE .
21
1
moarte tiganilor !
25
1
Dovada ca asta nu are creier! Cum ma, sa ai coada de puscarie si tu sa faci basini din astea? Acum face tot, zi la zi, dupa cum merita!
23
1
Oamenii stau cu oamenii, animalele cu animalele. PSD sunt de vina, ei le-au dat drumul la javre pe strazi...
26
3
Asta se intampla cand politicul intervine in justitie, cand autoritatea este stirbita si slabita. Interlopii, hotii, proxenetii si toti borfasii ung rotitele unui sistem corupu. Primeaza banul in defavoarea integritatii, vietii si protectiei persoanelor. Sunt numiti agramati in functii cheie, sunt bagate rachete pe posturi de decizie. ANAF-ul doarme in papucii statul in loc sa verifice de unde provin averi incomensurabile. Nu muncesc dar au averi cat PIB-ul Romaniei. Cine este capabil de a redresa aceasta tara???
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218