REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fiul politistului Lotreanu, combinat la mangle cu un fost angajat al lui Tucan

Fiul politistului Lotreanu, combinat la mangle cu un fost angajat al lui Tucan

Replica API 8 ianuarie 2011 | 00:00 191

Fiul fostului sef de la Sectia 1 a comis-o din nou

Fiul fostului sef de la Sectia 1 a comis-o din nou

Alexandru Lotreanu, de 29 de ani, fiul fostului şef al Secţiei 1, Dumitru Lotreanu, a fost prins, pe 6 ianuarie, în timp ce încerca să cumpere mai multe produse electrocasnice şi electronice folosind carduri contrafăcute. Acesta a fost reţinut de poliţişti, alături de complicele său, Valentin Ilioară, de 23 ani, în hypermarketul Carrefoure, valoarea bunurilor totalizând 40.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentanţilor societăţii.

Nu există deocamdată informaţii despre originea cardurilor contrafăcute. Este însă foarte interesant faptul că Valentin Ilioară, complicele mult mai versatului golănaş Lotreanu Jr., este specialist IT. Ca o paranteză inedită, trebuie menţionat faptul că cel mai important client al serviciilor IT prestate de Ilioară este liberalul năvodărean Jean Paul Tucan, tânărul prins acum cu carduri clonate realizând sistemele de supraveghere şi informatice de la JT Tower. Întorcându-ne la "vedeta" acestui caz de înşelăciune, fiul fostului şef al Secţiei 1 a fost arestat vineri seara pentru 29 de zile de către judecătorii Tribunalului Constanţa, Alexandru Lotreanu fiind acuzat de înşelăciune. Fiul fostului şef de poliţie nu se află la prima încălcare flagrantă a legii. În martie 2009, Lotreanu Jr. a fost implicat într-un scandal cu interlopi, între clanurile Văduva din Constanţa, respectiv Cioara, din Ovidiu. Atunci, Alexandru Lotreanu a făcut pe pistolarul, trăgând mai multe focuri de armă pentru a-şi impresiona adversarii, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal şi a rămas fără pistol. Acesta nu a fost însă singurul incident armat la care a participat Lotreanu Jr. În 2007, beizadeaua a ameninţat cu pistolul un "nemernic" care a "îndrăznit" să-l roage să-şi mute puţin maşina pentru a-i face loc. La fel de slab cu nervii s-a dovedit şi un an mai târziu, în 2008, când a băgat în spital un muncitor care era cât p-aci să-i murdărească maşina cu mortar. Soarta i-a întors-o, în acelaşi an, când s-a trezit cu maşina incendiată, un Audi TT, în benzinăria de lângă campusul Ovidius. Revenind la anul 2009, în iunie, fiul fostului şef al Secţiei 1 de Poliţie Constanţa a fost prins în trafic la volanul unui Mercedes CL 500 furat din Italia. Alexandru Lotreanu s-a recomandat atunci poliţiştilor cu un alt nume, întocmindu-i-se oricum dosar penal pentru complicitate la furt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218