REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fiul polițistului Lotreanu, condamnat definitiv

Fiul polițistului Lotreanu, condamnat definitiv

Replica API 25 noiembrie 2017 | 01:24 1993

Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în dosarul constănțeanului Alexandru Cătălin Lotreanu, fiul unui fost șef al Secției 1 Poliție, trimis în judecată pentru înșelăciune și operațiuni financiare în mod fraudulos. Magistrații Curțiid e Apel au menținut principalele dispoziții ale sentinței penale date de Judecătoria Constanța, anul trecut, prin care Lotreanu a fost condamnat la 2 ani de detenție, cu suspendare. Curtea de Apel i-a scăzut din pedeapsă două luni, timpul petrecut în arestul preventiv.

Lotreanu j.r. a intrat în atenția oamenilor legii cu mult timp înainte de comiterea faptelor menționate. Doar că ultimul dosar i-a ca, pus capac. Reamintim că pe data de 6 ianuarie 2011, în jurul orei 19:30, polițiștii Secției 2 au surprins în flagrant 2 indivizi, printre care și Alexandru Cătălin Lotreanu, fiul lui Dumitru Lotreanu, fostul șef a Secției 1 Poliție, după cum spuneam. Cei doi cumpărau mai multe produse electronice și electrocasnice în valoare de 40 de mii lei, din hypermarket Carrefour, folosind două carduri contrafăcute. Prejudiciul a fost recuperat și predat societății, iar cei doi au fost reținuți, apoi arestați, iar după 2 luni, au fost puși în libertate și cercetați sub control judiciar.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
6 ani le a luat doar atat sa il bage la puscarie ... in conditiile in care l au prins cu mana in sac .
4
1
Pana la urma care era stirea, senzationalul, ca era fiul unui fost politist?!
4
0
Ce legatura are ce a facut fiul cu faptul ca tatal a fost politist. Este pensionar de mai bine de 10 ani. Titlu de jurnalist mediocru.
7
0
Un mare jeg un mare infect de om acest copil cu fata de handicapat. Tatal lui un om de mare cinste frumos caracter.respect deosebit. Dar ce te faci cu zdreanta asta de baiat care i-si dadea dedicatii singur sa-l cunoasca lumea.care face infractiuni un escroc ordinar Trebuia 10 ani la poarta alba acest zdrentoi sa vada cum este .rabla naibii de om.
4
1
Cand ai luat de la Gherasim 10 mii a fost bine zdreanto
3
1
Sa stiti ca Lotreanu tatal este un om deosebit, cu caracter si om de omenie. Cei care vorbesc fara sa cunoasca sa aiba grija sa nu pateasca la fel in viata.
4
1
Alooo, nu conteaza ca este fiul sau fiica politistului, a avocatului, a medicului sau a oricarei profesii. Fiti convinsi ca nu parintii i-au pus sa faca faptele si nici nu le-au incurajat. Fiecare individ este responsabil pentru faptele lui, nu inteleg de ce acesta bucurie a presei si a unor cititori de a arunca cu mizerii in parinti. Sunt convinsa ca si-a educat fiul corect, ca fiecare parinte, licheaua este cea care-si da in petic!
9
4
asta se intampla cand toti iornecii se cred inteligenti
2
1
De ce mah boule "Gospodar" sa i-o suga si replica...?!? Te-ai saturat tu de cat o sugi golanului lotreanu ?
5
0
Ma numesc de fapt ... LATREANU...iar pentru asta sunt liber!
9
0
Si asta si frate-su niste escroci marunti vai de curu lor si se viseaza ca in filme daca nu le taie netu pentru neplata
14
1
Astia de la replica sa ii sugeti maciuca lu lotreanu
7
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218