REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fiul unui consilier local din judeţ, ARESTAT în urma unor PERCHEZIŢII

Fiul unui consilier local din judeţ, ARESTAT în urma unor PERCHEZIŢII

Replica API 17 mai 2019 | 00:00 405

sursa foto: sunjournal.com

A fost prins autorul jafului de la casa de pariuri din localitatea constănțeană 23 August, la domiciliul acestuia fiind efectuate percheziții! Este vorba, potrivit informațiilor noastre, despre Gabriel Ciupercă, în vârstă de 18 ani, fiul lui Gheorghe Ciupercă, consilier local în localitate. Și acesta a mai intrat, în trecut, în atenția opiniei publice, fiind arestat, în 2007, într-un dosar legat de trafic de arme, instrumentat la Galați.

Amintim că, în data de 24 aprilie 2019, în jurul orei 4.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție 23 August au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale (profil jocuri de noroc) și, prin amenințare cu un cuțit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă.

Mai exact, individul care a pătruns în incinta spațiului comercial avea o cască de motociclist pe cap. L-a amenințat cu acte de violență pe casier, l-a legat și a plecat cu încasările! Din cercetări s-a stabilit faptul că, înainte de a pătrunde în societatea comercială în cauză, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate.

În cauză, polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și au început căutările. Astfel, la data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza localității 23 August si a municipiului Mangalia.

În urma acțiunii, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 18 ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsite de libertate în mod ilegal.

În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul SIC l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, fiind apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat si de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Este vorba despre Gabi Ciupercă, fiul unui consilier local din 23 August, Gheorghe Ciupercă. Și acesta din urmă a mai intrat în atenția oamenilor legii, fiind anchetat, în 2007, într-un dosar de trafic de arme.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia ne sunt copii de oameni de valoare ,,consilier'' ,exemplul de urmat !Taica-su fura de la primarie cu stirea primarului si baiatul din societate.
4
5
Vestul salbatic !
6
5
citeste articolul de la inceput Sioane!!
2
0
completul era incomplet
3
7
Nu le.place munca
8
6
Fane zbant de el e vb
6
5
mafioti peste tot ! degeaba se lupta procurorii ! ajung infractorii in instanta si sunt achitati !
8
5
Era vorba de consilier
6
5
ceva nu se leaga? Daca are acum 18 ani, in anul 2007 avea 6 ani??? Periculos daca la varsta de 6 ani deja era anchetat pentru trafic de arme. Sau erau arme de jucarie?
4
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218