REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
9.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Fiul unui consilier local, URMĂRIT în TRAFIC de polițiști, în Valu lui Traian!

Fiul unui consilier local, URMĂRIT în TRAFIC de polițiști, în Valu lui Traian!

Replica API 22 mai 2019 | 00:04 1557

Fiul unui consilier local din Valu lui Traian a avut o noapte.. furtunoasă. Acesta a fost depistat în trafic de către polițiști, care i-au făcut semn să oprească. Însă, cum el se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu a dat curs solicitării, lăsându-se cu urmăriri.

foto: arhivă

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian, în data de 21.05.2019, ora 1.00, au depistat în trafic o persoană de sex bărbătesc în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes Benz ML32 , fiind sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În primă fază, acesta nu a oprit la semnalul organelor de poliție, fiind urmărit aproximativ 10 minute pe străzile din localitate. În cele din urmă a fost blocat pe o străduță. Tânărul surprins la volanul autoturismului este fiul unui consilier local în cadrul Primăriei Valu lui Traian. În cauză a fost întocmit dosar penal.

A.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la Turgai a-ti ajuns la politica cei care au scris de rau despre Turgai sunt niste frustrati care nu au reusit sa realizeze ce el a facut cu forte proprii fara ajutorul nimanui bravo lui!
5
1
tatariii trebuie sa fie uniti la anul sa ia cel putin 3 consilieri,usr 4,pnl3,psd2,pmp1,pro rom 2,alde2
1
1
Poti sa zici mai multe persoane care ciordesc? Poti sa fi martor la politie?
6
1
Cel mai hot de la gelil este ronaldo tiganu,fraieru se lauda p deal la neamuri cu ce a furat,baga banii la barul de langa raifaisen valu.selami,turgai,orhan zia,tatari juniori fac xartile la anul sal sutina la primarie p marian ghioaga.
4
5
Ai fost un sclav la Gelil si nu ai mai putut fura?
5
0
Ce turgai,cand lucram la gelil statea drepti precum ghiocelu,eu ce aveam le spuneam p fata la istia doi perversi si dezbinatori.eu sant patriot si tatari este mari in valu,cand dau cu pumnul cade si caii lui buric,de 1 mai la padure am dat un pumn am ingenuchiat calul de la trasura lui buric.
0
5
Frate-Frate branza i pe bani cine nu te vinde ptr bani?
3
2
Dc este vb de turgai,ista p cat pare baiat bun p atat este si pervers,nu are scrupule cand este vb de bani,te vinde repede.este maree carcotasss,pt functii de consilieri unii au plans gen niran,tugai cu limba la urechi,altele cu curul,dar din pacate cam toti consilieri acum il fac paranoic p primar,ba bine ma baieti va ajuta intrun fel omul si p urma il barfiti.asta fc toti consilerii
3
2
Pentru aceaia care se autonumesc romanii,baieti sunteti o rusine pentru tara asta ca nici macar istorie nu cunoastetii rusine ,in special pentru acest cap de oaie
0
3
Stati linistiti , gata s-a batut palma , in curand o sa il vedeti din nou pe strazi , s-a facut plata , prietenii stiu de ce !
1
3
Frate nepotii lui Turgai sunt de tot rasu , unu bea de rupe si unu rupe nasu! Ce sa mai zic de toare capatanile . Givan chioru violator de prima mana
2
5
Consiliri doar de forma in primaria valu,sant p post de ghiocei,nu au demnitate si coloana,vis-vis de tatari se manca intre ei,cineva care se crede miezu din pasarica lui valu,arunca intre ei putina carcota si tatari se manca maxim.eu marian dc la anul castig primaria valu,aproape toti consilueri schimb.
3
4
Tu stii cel mai bine. Nu degeaba te stie lumea de poponar.
1
4
ce copii de consilieri mai conduc cu alcool in ei? haideti sa-i facem celebrii
3
4
Cum dracu se face ca copiii altor consilieri locali din valu,beti si drogati fiind la volan au omorat oameni la volan,si conduc in continuare,cine ai scapa p istia??
10
2
Un gunoi ca si ...
1
4
Frustratii si perversii comenteaza aici. Turgai a iesit pe voturile lui consilier, el a avut coloana, pana atunci cainii latra ursul merge
9
4
Pai daca fiul lui turgai, cel car eprin anii 90 facea maradona cu tiganii din piata , isi permite sa faca arogante din astea, ce pretentii sa mai avem de la copiii adevaratiilor smekeri !
5
4
Dc era un baiat din consilieri lui mitroi politia nu ai facea nimic,si nici la replica nu il dadea ca doar mitroi este actionar,sant o gramada de baieti de consolieri pnl in valu care umbla drogati si beti,cum dracu altii fura de rupe in valu si nici un dosar si altii arsi pt nimica toata.cand tatari erau printre primi bastinasi aici,p romani ai manca paduchii in saracie.
10
3
Ptr capul de porc care se semneaza capete de oaie, ti-a tras-o si nu te-a platit vreunul de esti ofticat pe ei?
13
4
Astia sunt urmatorii dupa makidoni la idiotenie pe neam. Macar makidonii sunt mai stilati dar capetele asta de oaie sunt ca maimutele. Tigani de turcia. Nu i-a vrut nimeni si au parazitat dobrogea.
4
11
Jale cu tatarii astia jegosi....turgai si nspotii lui niste mafioti si drogati.
9
7
Pe altii nu ii vede nimeni?copii de primari si nu numai.Ce aveti dusmanilori cu Turgai?santeti invidiosi ?
10
7
Fiul unui slugoi de a lui Gelil asa copil asa parinte
12
7
Pute orasul de beizadele! Dar astia cam pier pe limba lor, mai devreme sau mai tarziu!
10
3
Ta.su un ordinar frustrat si un pupincurist de prina clasa .....fisu ...alt ordinar ca si ta.su
6
6
Fiul lui Turgay, analfabet ca el, banii nu aduc si educatia se pare..
11
4
Are tata bani!!il ajuta Udttmr!
11
6
Zenghin nu e turc?? De ce nu s-a dus la instanbul sa circule pe acolo beat cu masina??
12
3
Foarte urat si foarte periculos din partea lui sa fie sub influenta bauturilor ! Poate sa omoare un om nevinovat !
14
3
pai sa plateasca cnf legii. Ce daca tacsu este consilier ? un jeg ! scursura umana !
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218