REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fiul unui primar, împuşcat la vânătoare. Tânărul se pregătea să-şi boteze fiica după Sărbători

Fiul unui primar, împuşcat la vânătoare. Tânărul se pregătea să-şi boteze fiica după Sărbători

Replica API 26 decembrie 2017 | 10:04 433

Fiul unui primar din judeţul Dâmboviţa a fost împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare. Un paznic a fost cel care a tras cu arma în tânăr, după ce l-a confundat cu un mistreţ. Victor avea o fetiţă şi se pregătea ca după Sărbători să-i facă botezul.

Fiul primarului din Ludești, judeţul Dâmboviţa, a fost împușcat mortal în Ajun de Crăciun la o partidă de vânătoare organizată în localitate, potrivit România TV. Cel care l-a împușcat este paznicul de vânătoare, care susţine că l-a confundat cu un mistreţ.

Tânărul de 31 de ani era împreună cu mai multe persoane la o vânătoare legală de mistreți. Paznicul de vânătoare l-a confundat pe tânăr cu misterțul și l-a împușcat mortal, în zona pieptului.

Victor Dincă avea o familie frumoasă, iar în urmă cu două luni, frumoasa lui soţie îi dăruise o fetiţă. Potrivit cancan.ro, cei doi tineri părinţi programaseră botezul micuţei pe 20 ianuarie, dar acum rudele lor se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si salbaticiunile padurii au dreptul la viata una doua apare Tiriac sau alti jmecheri cu tevile si lunetele lor.Lasati fiarele in pace mergeti la supermarket!
0
0
Se adevereste inca o data ca exista o compensatie in viata...
0
0
nu l-o confunda nimeni cu un mistret??nu ca n-ar mirosi de la o posta...a gunoi.Iertati-mi comentariul.
0
0
niciodata, moarte nu inseamna dreptate, sa nu aiba nimeni parte de asa ceva, sunt atatea posibilitati prin care sa platesti daca ai comis nedreptati, dar nu moartea. Cu ce este vinovat acel suflet de copil care nu a reusit sa se bucure de prezenta tatalui in preajma lui?. pacat sa gandesti asa
3
0
blestemul animalelor libere...sa va saturati sa mai braconati,inainte de marile sarbatori...sa nu uitati asta...acolo sus...cineva...vegheaza...
8
0
Sa fie sanatos!Sarbatori fericite sa-i dea dumnezeu sanatate si lyi si scovergii lui de tatic nare prinar bengos.
5
1
nu vreau sa fiu rau, dar......s-a facut putina dreptate
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218