REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

FLAGRANT la Constanţa: un hoţ care conducea fără permis a oferit MITĂ unor poliţişti

FLAGRANT la Constanţa: un hoţ care conducea fără permis a oferit MITĂ unor poliţişti

Replica API 29 august 2017 | 00:00 216

Marian Tudor-Cioroiu a fost arestat pentru 30 de zile! Acesta a fost depistat după ce a furat motorină, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. În plus, a încercat să ofere mită unor polițiști de frontieră, organizându-se un flagrant.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au constatat prinderea în flagrant a unui cetățean, Marian Tudor-Cioroiu, fără calitate specială, care a oferit unui echipaj alcătuit din doi lucrători de poliție de frontieră, suma de 700 lei, pentru a nu i se întocmi dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, precum și furt de motorină.

În fapt, în data de 26.08.2017, doi lucrători de poliţie de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa au sesizat la D.G.A - Serviciul Județean Anticorupție Constanţa faptul că au surprins în flagrant un cetăţean în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. În plus, s-a constatat că acesta transporta o cantitate de motorină sustrasă, iar pentru a nu i se întocmi dosar penal a oferit suma de 700 lei cu titlu de mită.

În cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Marian Tudor-Cioroiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. Duminică, 27 august a.c., acesta a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba luati painea de la gura la saracii oameni pe altii nu i-i mai prindeti decat pa astia care traiesc de pe o zi pe alta
0
2
O sugetiii cu toti
2
2
Sa le faca flagrante cat mai multe la astia care dau spagi !
3
1
Foarte bine la puscarie cu asta poate e si calauza face bani la granita e bine ca la prins uite asa nu mai baga refugiati in tara
3
2
Ce e badie,te trec fiorii? Da,sunt politisti care te baga la inaintare in instante daca te porti de parca ai conduce in Sahara si daca este infractor. Ai obiectii,esti de partea celor rai? Atunci asteapta-te si tu ,daca nu sa fii prins,macar la dispretul public.
4
2
ce coirecti au devenit dintr-o data ! cata spaga a luat pana acum si va mai lua dar de data asta era prea mica pentru fapta prea mare .Nemultumit !
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369