REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FLAGRANT! Medic ginecolog, PRINS când lua MITĂ! Anchetatorii s-au sesizat de pe un grup de pe Facebook!

FLAGRANT! Medic ginecolog, PRINS când lua MITĂ! Anchetatorii s-au sesizat de pe un grup de pe Facebook!

Replica API 16 octombrie 2019 | 02:55 1691

Un medic ginecolog din cadrul Spitalului Județean Tulcea a intrat în atenția oamenilor legii, după ce aceștia s-au autosesizat cu privire la fapta de luare de mită, în urma informațiilor vehiculate pe un grup destinat mămicilor, pe Facebook. Astfel Deniz Taniure Dumitache a fost prinsă în flagrant, în cursul zilei de marți, 15 octombrie, în timp ce primea cu titlu de mită suma de 300 de lei de la un pacient, pentru asigurarea unor servicii medicale. Totodată, ofițerii DGA împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au găsit asupra medicului și alte sume de bani, în euro și în lei, despre care există suspiciunea că ar proveni din aceleași acțiuni.

Menționăm că aceasta cerea sumele de bani în vederea asigurării unor servicii medicale, dar și pentru analize către persoanele ce nu erau asigurate medical. A fost condusă la sediul la Parchetului, acolo unde i s-au prezentat acuzațiile, calitatea de suspect, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar despre comportamentul medicilor fata de pacienti nu se spune nimic.Catalin Grasa stie in unitatea pe care o pastoreste unii medici sunt nepoliticosi cu pacientii. Nu stie ca doarme pe el. Pacientilor, unii medici li se adreseaza cu ma, tu, tipa la ei le refuza anumite probleme.. Probabil ca in facultate nu au fost invatati de dascalii lor cum sa se comporte cu pacientii si ii trateaza ca pe niste gunoaie. Acesti"medici" nu au cei 7 ani de acasa si au un comportament neadecvat. Probabil asa au fost invatati de parinti ca ei daca sunt medici sunt Dumnezei pe pamint. Ce sa mai vorbim despre r
3
0
de la Parchetul de cacat Constanta se ocupa de alte gainarii in loc sa ii adune pe proxeneti si interlopi.Sau de acolo este spaga cea mare???.
10
2
Acuzatia este egal cu zero. Ramane doar ce decide judecatorul. Procurorii care se lupta cu asa zise spagi de 300 de lei sunt de rasul curcilor.
7
3
De fiecare data cand am avut probleme medicale,am fost nevoit sa dau spaga!Fara spaga doctori uita de tine fix dupa operatie,cand ai nevoie mai multa!Plicul dat si totul decurge normal,retineti normal nu bine.Romania e prea aproape de Turcia ca sa se schimbe vreodata mentalitatea"ciubucului",astia suntem!
10
5
In urma cu 5 ani pentru o operatie mia chemat sotul si ia zis sai aduca 1200ron sa ma opereze ma operat dar mau nenorocit pe toata viata am mers la control si iam zis ca in urma cu 3 luni ma operat si ce credeti ma trimis la nebuni. Asta este Denisa Dumitrache
6
0
Atentie DNA la spitalu judetean Constanta urmeaza angajari pe spagi.
7
0
Bun! Foarte bine! Sa mergem in continuare si sa ajengem si la spitalul judetean. Oare acolo se ia spaga? Intreb pentru un prieten care vrea sa se opereze gratis, cica ar fi platit asigurarile la zi. Orice spital sau clinica privata are in componenta doctori spagari. Cam toti sunt spagari si te mai si cheama la ei la clinica privata. DGA, pe ei, pe mama lor de hoti!
10
1
La spitalul judetean constanta fara spaga la medici nu se face absolut nimic,nu-ti dau nici o atentie.te lasa sa mori cu zile. La chirurgie Dr Iordache este campion la primit plicurile cu bani. Poti sa le faci si 100000 euro salariu ca romanul tot primeste spaga, asa este natia asta romaneasca...rusine rusine sa va fie medici spagari. Numai asta meritati FRAGRANTE, si dupa aia RETRAGEREA DREPTULUI DE A PROFESA DEFINITIV, sa va angajati taximetristi sau zugravi
22
2
Asta este disctiminare. Doctoritei ii dai numele si ii faci reclama gratis. Dar pe noi cand ne dai la ziar cu diverse mosmoande ne dai numai initialele. Pai e drept?
7
2
votati pesede care le.a dat la astia salarii de 12000 ron net si asistoantelor 6000!cu 500 spaga te scuipa in ochi! pl
15
3
si cei care cer minim 100.000 euro din parlament?????????????????
13
3
Foarte urat din partea unui cadru medical. Asta a studiat la facultate ? Luarea de mita ? Rusine sa ii fie !
17
1
Ar trebui sa faca 2-3 ani de puscarie cel putin,si sa nu mai poata profesa nicioadata, asa poate serveste de exemplu si pt altii...
15
2
la mangalia la dr.nyk cand ajung aia 15 care vor sparge spitalele tanti sorina?
11
1
Nu e nici o problema vine avocatul doctoritei si spune ca nu a primit mita ci un plic gol,iar despre celelalte sume de lei si euro spune ca au fost bani dati inprumut pe care i-a primit inapoi si judecatori oameni cu facultate iau de bune explicatiile astea sau altele si mai tampite de gen Sience Fiction.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102