REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FLAGRANT pe A2! Mai mulți bărbați aduceau COCAINĂ în Constanța!

FLAGRANT pe A2! Mai mulți bărbați aduceau COCAINĂ în Constanța!

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:06 1463

Drogurile erau porționate în mai multe apartamente din Mamaia Nord

Drogurile erau porționate în mai multe apartamente din Mamaia Nord

Procurorii DIICOT Constanța, la data de 23.01.2019, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor N. D.V., A. B.B., I. A.F. și H. M.M., domiciliaţi pe raza municipiului Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

În fapt s-a reţinut faptul că, în jurul datei 19.01.2019, inculpatul I. A.F. împreună cu inculpata H. M.M., au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea cantitatea de aproximativ 500 grame substanță pulverulentă de culoare albă ce conținea cocaină (drog de mare risc). Coletul a fost introdus în țară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din muncipiul București prin intermediul inculpatului A. B.B și transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante. În fapt s-a reţinut că începând cu vara anului 2018, inculpaţii N. D.-V., A. B.-B., I. A.-F. și H. M.-M., împreună cu alţi suspecţi, au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică. De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul I. A.-F. deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente, erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac. Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul D.C.C.O., I.P.J. Constanța, S.C.C.O.P.M. Constanța și G.M.J. ”Tomis” Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bogdan druga sifonul nr1 legitimat nu doar vorbe
6
0
Sa va dau muie de sifoane si tie Cornele fmm de travestit sa mai vi la mine dupa marfa!
0
0
Sa i trag la muie lu faruk cap de oaie
5
0
Toti analfabetii frustrati, sa va dea Dzeu dupa suflet si dupa ce le doriti voi altora
2
2
Faruk Mutalup isi pune nevasta la produs si el sta la cafea cu farurile pornite la masina
6
2
Cornel DXA trage cocaina cu tiristii, si da limbi la femei in anus asa mi au zis
8
1
Cristocea.e.frustrat.ca.sia.dato.geagi.in.ibiza.
3
3
Sunwaves, neversea anul asta au ramas fara faina
3
1
Puscarie pe viata sau sa se reintroduca condamnarea la moarte . Numai ca acum suntem condusi de un partid de hoti si dupa cum se vede condamnati sunt eliberati anticipat . Poate ca vom avea un partid care sa nu mai fie atat de prietenos cu cei aflati certati cu legea . Acum va da dancila o ordonanta si va scoate toti condamnati . Asa ca munca politistilor va fii in zadar .
1
3
Ce buna era marfa elf
6
0
Marele futac Cornel DXA isi rupe narile, fara viagra nu poate sa futa, mea zis Denisa nevastamea!
5
1
Alexandra Baltac e sifonu , in ce anturaj intra , nu scapa unu nesifonat , dupa ce ca e prostituata mai e si sifoanca !
3
0
Cocaina in cluburile din Mamaia ? Nu creeeeed
3
0
Astept un comentariu psihotic marca Nas Alex. Daca vedeti un comentariu e interlop care o da in Biserica si Dumnezeu e Nas AlexA ramas cu sechele dupa magaria din Praga
3
1
Doar sifoane frustrate, ca altora le merge bine si voua nu
2
0
Rrr, ii vinde lu ma ta,ca o.suge mai bine pe cox
3
3
Cristocea si pe ma-ta a vandut-o
4
1
Cristocea.vinde.si.el.cox
0
5
Ba laturilor faceti diferenta dintre interlopii din Bucuresti si cu digei de la noi. Cum sa ajunga sageata de dj elf interlop ma in ochii vostri. Toti au fost niste sageti la smecheri. De unde sa aiba saracu ala de elf bani de coca. El s.a dus la ciubuc. Bai saracilor bai injositilor scotetiva pulile din cur cu arfele alea de interlopi pizde slugi sageti sclavi. Toti pisatii sunt sifonati la garda toate laturile sagetile inculte nu realizeaza ca s.a facut cheie dinainte de a pleca. Diaaaariilor
4
1
Ce aveti ma cu DXA ? Va ofticati ca va freaca femeile ?..mari sifoane in pisatul asta de oras
3
0
Sai mananci pula lu Ct 87 vij apa minerala borsec te numesti
0
0
Cornel DXA trage cocaina pe bord cu iubita si se ard in boscheti
2
1
Toti raii se ascund dupa o tastatura...intrebare: stati in fusta, tocuri si cu ruj atunci cand comentati ?
4
0
Cineva lasa din nou comenturi in numele meu. Daca ai ceva de impartit cu mine cauta-ma nu mai face gainarii de genu si comenteaza in numele tau daca ai ceva de spus nu in numele altora
4
1
Am luat zilele trecute de la Faruk, dar e amestecata cu var!
5
2
Bai fraiere nu mai sifona ca prostu, vezi ca cioara aia de Bozolan la executat acum putin timp pe fisu lui Verde la Pecineaga, esti un prost mananci cacat ca fraieru sa imbarligi lumea din Danemarca, toata ziua muncesti ca un sclav si seara la baraca unde ai net comentezi ca fraierul. O sa afle toti baietii ce faci si cand vii acasa sa vezi surprize ca pe Imj, daca iti aduci aminte cioara barata.
4
0
Si frasu lu DJ elf este un dealer si un praduitor,sa vedeti acum cum o sa se sifoneze intre ei hahahahahhaha
2
1
Offff offf pe CT 87 VIJ nu-l mai vede nimeni pe jegu asta care distruge lumea vinde de toate
3
0
Domnilor procurorii DIICOT ce-i de BCCO stiu de existenta marelui deller de droguri din mun Mangalia si anume Posmag Alexandru Gabriel. Vinde droguri de risc si de mare risc
3
1
DJ ELF din Constanta este unul din inculpati haha
4
0
Interlopul Verde din Mangalia vinde cocaina si alte droguri de mare risc, grav e ca le vinde si catre minori ! E finul agentului Bozolan de la Politia rutiera !
7
0
si daca le datea numele complet fara poze la fata, crezi ca stia cineva numele alora din buletin ? Cand cumperi Ashima de la gara il intrebi pe ala cum se numeste sau el iti cere buletinul ?
4
0
... concurenta neloiala serviciilor secrete si guvernului, de aia au fost prinsi !!!
5
2
Vreti numele in stadiul REM al dosarului ca sa ii mai sifonati si voi odata cat timp sunt pe preventiv sau va e frica sa nu fie dealerii vostri . Cred ca va e frica de puscarie mai mult ca la traficantii adevarati
8
2
miroase a muiangeala ,daca nu dati numele intreg inseamna ca poate poate cadem la pace il punem sa vanda apartamentele si scapa!
10
4
daca tot nu spuneti numele ca ce mama dracu mai folositi initialele?! mm ih mj fb gh ce e aia?
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614