REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

FLAGRANT pe Autostradă! COCAINĂ adusă la Constanța și porționată în mai multe apartamente din Mamaia!

FLAGRANT pe Autostradă! COCAINĂ adusă la Constanța și porționată în mai multe apartamente din Mamaia!

Replica API 24 ianuarie 2019 | 00:00 2719

Procurorii DIICOT Constanța, la data de 23.01.2019, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor N. D.V., A. B.B., I. A.F. și H. M.M., domiciliaţi pe raza municipiului Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

În fapt s-a reţinut faptul că, în jurul datei 19.01.2019, inculpatul I. A.F. împreună cu inculpata H. M.M., au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea cantitatea de aproximativ 500 grame substanță pulverulentă de culoare albă ce conținea cocaină (drog de mare risc). Coletul a fost introdus în țară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din muncipiul București prin intermediul inculpatului A. B.B și transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante. În fapt s-a reţinut că începând cu vara anului 2018, inculpaţii N. D.-V., A. B.-B., I. A.-F. și H. M.-M., împreună cu alţi suspecţi, au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică. De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul I. A.-F. deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente, erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac. Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul D.C.C.O., I.P.J. Constanța, S.C.C.O.P.M. Constanța și G.M.J. ”TOMIS” Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bekir tiadar lai
1
1
Sa imi bag pula in voi de ciori infecte
2
0
Ia mai ducetiva dracu de slugi in fata lor nu maraiti unu, aici toti aveti curaj . Ai dracu rapciugosi
2
0
Fratilor a paralizat vasilica grigorenco de la droguri.nu mai vorbeste,delireaza
6
0
Bogdan Pruia isi pune iubita pe Ruxandra Munteanu in Elvetia la produs cu fundul
8
0
astia subt sifoni orasului
5
0
Daca procedura era transparenta pentru public atunci va dadeati seama care e sifonu si niciodata nu ar intra nimeni in grup organizat cand o sa realizeze ce manevre fac sifoanele ADEVARATE. Nu confundati ca zice unu Ala a sifonat cu sifonul REAL care a dat totul pe tava.
4
0
Vrajeala ieftina vanduta, sa mai apara un caz rezolvat de sclavii astia de la politie si diicot si mm voastre. Pisa-ma-s pe mortii vostri de ordinari care actionati la pont, dar pe fi-su lui tiriac l-ati scos din tara. Niste mizerii ordinare care nu meritati nici voi nici urmasii vostri decat sa fiti transati in piata publica, beli-mi-ati penisul!
3
2
Un interlop zis Verde din Mangalia , vinde si el cocaina si droguri de mare risc ! Conduce un audi negru si este finul si protejatul lui Bozolan de la pol rutiera
5
0
SUNT TOT SRI !!! PROTOCOALE ETC...UNDE ESTE REZOLUTIA CCR PRIVIND PROTOCOALE INTERZISE ?.
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920