REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FLAGRANT și PERCHEZIȚIE în Constanța: tânăr ARESTAT pentru TRAFIC de DROGURI

FLAGRANT și PERCHEZIȚIE în Constanța: tânăr ARESTAT pentru TRAFIC de DROGURI

Replica API 7 decembrie 2019 | 00:38 2051

Politiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, la data de 5 decembrie, au prins în flagrant delict un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Constanța, despre care existau indicii că ar fi intenționat să comercializeze cannabis. Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința acestuia, de unde au ridicat 2 telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie.

În cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, iar în cursul zilei de vineri, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ENACHE SORIN COSTIN Make ENACHE SORIN COSTIN Zis MAKE ENACHE SORIN COSTIN MAKE ENACHE SORIN COSTIN DEALER LA VALU DE TOATE DA
1
1
ENACHE COSTIN sau MAKE CONSTANTA VINDE Toate drogurile posibile
3
3
La Mangalia sunt o multime capul traficantilor de droguri de mare risc este M Tamer are de toate e nr 1
2
0
Din articolul asta se intelege ca a fost arestat un cetatean pentru ca detinea acasa niste telefoane si alte bunuri care ii ajuta pe politisti sa probeze ca acesta ar fi incercat sa mai dea si altuia din portia lui ocazionala de canabis care nu s a gasit fizic. Ha ha ha. Macar spuneti cum se numeste cetateanul ca sa stim pe cine urmeaza sa sifoneze.
5
0
daca vand , iarba, de ce nu i pune la cosit, macar doi trei anisori?
3
2
Ati cautat droguri si ati confiscat telefoane mobile.E ca la doctor:te doare spatele si el zice ca ai pietre la bila.O fi dar de vina este tot clondirul cu mastica.
6
1
Pisciali din Ovidiu sunt, ma doare in cot , toti fraierii cad pt cateva grame de iarba, de la mine de la tomis plus sau din al meu BMW X5...nu ma miros fraierii ca nu au nasul invatat cu ce dau eu !
5
1
militienii iar au gresit grav! In astfel de cazuri nu trebuie sa foloseasca catuse ci gloante! In cap, in ceafa, in piept sau oriunde in alt punct vital ptr ca tot pe noi ne baga la cheltuieli, "cazare cu pensiune completa", asistenta medicala si juridica, procese etc, intr-un cuvant statul cheltuie o gramada din banii nostri cu astfel de nenorociti care, multumita pzdeului si lui tudorica, oricum nu fac multi purici in inchisoare, datorita recursului compensatoriu care a pus in libertate mii de criminali, violatori si pedofili.Multumim psd! Si oricum o inmormantare este mai ieftina!
7
2
La Mangalia cand veniti la baragladenele din cartier care se plimba cu Porche si nu au muncit niciodata ?
10
3
Cand faceti unul?
8
3
Scapa cu pedeapsa mica . Acesti nemernici distrug o groaza de tineri . Eu la munca silnica ias trimite . Numai ca la noi primesc 1sau 2 ani de detentie sau chiar cu suspendare .
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218