REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FLAGRANT și PERCHEZIȚII în Constanța la indivizi care dădeau ȚEPE pe INTERNET

FLAGRANT și PERCHEZIȚII în Constanța la indivizi care dădeau ȚEPE pe INTERNET

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:20 1042

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Constanța au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Constanța, doi bărbați, Cristian Negraru și Daniel Octavian Nae, de 25, respectiv 33 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și fals material în înscrisuri oficiale.

În urma depistării în flagrant, polițiștii de investigare a criminalității economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au pus în executare 3 mandate de percheziție, în Constanța și București, la domiciliile celor doi. Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie - aprilie a.c., unul dintre bărbați ar fi postat anunţuri în mediul online, folosindu-se de datele reale ale unor societăţi comerciale de profil, cu privire la vânzarea de materiale de construcţii, precum oţel beton şi plasă sudată. Astfel, ar fi reușit să inducă în eroare 4 persoane, care, în vederea unor viitoare achiziţii de asemenea materiale de construcţii, ar fi achitat prin virament bancar, în avans, în baza unor facturi proforme emise în fals, 64.200 de lei. După încasarea banilor în contul personal al bărbatului, acesta obişnuia să îşi închidă telefonul de contact, materialele de construcții nefiind livrate niciunui compărător. Banii erau ulterior retrași, de la bancomate din Bucureşti, de către complicele său. Cei doi bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță și prezentaţi procurorului de caz cu propuneri corespunzătoare. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am semnalizat unui ofiter de la BCCO ca pe strada labirint in constanta , partea a strazi catre cimitir ca un individ vinde etnobotanice si vad ca de cand am semnalat eu asta individu inca vinde etnobotanice . Eu am vorbit cu politistu acum 3 luni si nu sa luat nici o masura . De ce nu se face flagrant si sa il prinda ?
0
0
Haha, ce prosti
0
0
Faceau concurenta celor din guvern,parlamentarilor si altora din politica!
1
0
Pentru etnobotanice de ce nu faceti flagrant . Au inpanzit orasul cei care le vand . Problema cea mai grava este ca nenorocesc o groaza de copii . Domnilor politisti , chiar nu puteti sa starpiti acesti indivizi care vand moartea la plic .
29
3
Ai mai Rene nu exagera nici macar in Vica Blonchina?
4
3
Nu mai ai incredere in nicio persoana in ziua de azi !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218